kilo almak istiyorumm

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mevra
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mevra

Üye
iyi akşamlar boyum 1.65 kilom ise 47, dün kilo almak için eczaneye gidip önerebileceğiniz ilaç var mı diye sorduğumda bana solgar vm-75 ve bununla beraber balık yağı şurubu verdi ve 6 ay boyunca devam etmem gerektiğini söyledi benim gibi kilo almak için kullanan bayanlar var mı ve yan etkilri ya da faydasını gören oldu mu bilgilendirirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler :)

yurtta kaldığım için pek düzenli beslendiğim söylenemez sadece kilo almak istiyorum ama burdaki yorumlara baktığımda genelde sporla uğraşan baylar kullanıyormuş ve ben sporla falan uğraşmıyorum sizce ilacı kullanmaya devam etmeli miyim

Valla ben o balık yağıdır bilmem ne hapıdır o ilacıdır bilmem ne tahin pekmez falan hepsini denedim. sonuç gene aynı. yaklasık 5 senedir aynı kilodayım. Şimdi spora başladı ufak takviyelerle yaklasık 1 ay olacak. 600 gr. falan aldım. 2.ci ay sonunda Harddline progainer alıcam aynı zamanda antremanla. benim gibi olupta kullanan herkez memnun ayda en az alan 2 kg alıyor enn çok alan 10 kg. sizde bayan olarak fitnessa başlayın derim ben:

Solgar vm75 multivitamin zaten nasil kilo aldiriyormus keza balik yagi da kilo falan aldirmaz. Eczaneler bile tamamen para diyor^^

GT-I9001 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

cevaplarınız için sağolun çok teşekkür ederim peki kullansam bi yan etkisi falan olmaz demi en azından almış bulundum artık eczanede geri almaz :)

Back
Yukarı