Kilo Almak istiyorum Ben buyum ve neler yapmalıyım .

Merhaba

Yaş 18 ( bitmek üzere )

Kilo 55

Boy 1.80

Sorunum ise zayıflık . Gögüslerimdeki kemikler gözüküyor . Denize gittiğimde utanıyorum tişörtümü çıkarmaya , kollarımda zayıf .

Düzenli beslenme gibi birşeyim yok . Sabah kahvaltısı yapmam öğlen yerim akşam ve yatarken çok yer yatarım .

Galiba ilk sorunum yemek yemem gerekiyor . Çok yemek yesem kilo alırım ama onu nasıl yapacağım . Yemek yemek için ne yapmam gerekiyor .

Vucudum düm düz belimle omuzlar aynı gibi .

Sormak istediklerim

Spor salonuna yazılmalımıyım ? Boks mu - Body mi ?

Body'ye gidersem kilo alabilirmiyim ve kilo almak için ilaç falan kullanmam gerekecekmi ?

Gerçekten kilo almak istiyorum artık her an aklımda hep bunun peşindeyim , lütfen bir yol gösterin birşeyler söyleyin .

ayrıca inşaat gibi ağır bir işte çalışıyorum . Her akşam spora gitmek yorucu olacak ve dahada kilo kaybına neden olurmu ?

Teşekkürler cvaplarınızı dört gözle bekliyorum .

Spor yaparak kilo alamazsın,yemek yiyerek kilo alırsın.İlaç kullanman gerekmez.
Her akşam spora gitmeyeceksin zaten,haftada 3-4 defa gidersin.
Kilo almak için tek yapman gereken şey yemek.Çok ye,sürekli ye,gördüğün herşeyi ye,miden ağzında dolaş.Başka da yolu yok bu işin.

Forumda dolaşarak çok bilgi edinebilirsin. Bende 61 idim başladığımda şimdi 70 oldum. Unutma bu işin %30 u antremansa %40 ı beslenmeden geçer. Gerekli kaloriyi yakarak ve alarak , zamanında protein alarak 5-6 ayda 70 kilo olursun vücudu toparlarsın yani.

Yalın 18 bence tam yaşı,git vir spor salonuna,sana düzenli program vereceklerdir.başla sporuna,3-5 ay içersinde sende kendindeki farkı göreceksinidr.

1-Bahsetttiğin İLAÇ diye tabir ettiğin şeyler öncelikle ilaç değil,BESİN TAKVİYELERİDİR.onlara 6 ay veya 12 ayı geride bırakıpta baktın halen kilo almakta zorluk çekiyorsun o zaman kullanabilirsin.

Normalde spora başladıktan 3-4 ay sonra başlayabilriisn ama sen sağlam yerek kilo almayı başarabilrsin...

öncelikle salona yazıl,düzenli sporuna başla gerisini buradan konuşalım.

Son oalrak bence ilk önce body sonra boks olmalı.

koaly gelsin.

Back
Yukarı