!!! Kilo almak isteyenlere !!!yüksek kalorili besinler

Besin Gram Kalori Değeri

TEREYAĞI 100 GR 750

MARGARIN 100 GR 740

SUSAM 100 GR 590

BISKÜVI 100 GR 460

PARMESAN PEYNIRI 100 GR 420

SALAM 100 GR 420

KAŞAR PEYNIRI YAĞLI 100 GR 400

BULGUR PIŞMEMIŞ 100 GR 370

bende kilo almak istiyorum. düzgün bir şekilde nasıl kilo alıcam? metabolizmam çok hızlı. ev yemeklerini çok yemekle filan alamıyorum. !?

boy:1,83
kilo:63

yanlıs yerde sordsuysam özur dilerim
yüzmeye baslıcam fakat günde kaç gr protein almam gerektiğini bilmiyorum
daha önce bb yapıyodum hoca bb yapanların gunde kılosunun 2 katı kadar (gr)protein alması gerektiğini söyledi yüzücülerin ise kilosunun 1.5 katı kadar sizce ne kadar almalıyım
kilom 81
boyum 184

:o

ne oldu lütfen söyleyin . bilgilendir bizi.kafa_

düzenli sporla beraber yersek kas olarak almaz mıyız

Düzenli sporla birlikte düzenli beslenmenizde gerekir, saydığınız besinler size kilo aldırır doğru ancak vücuda yap depolanmasını ve yaptığınız sporun neredeyse 20% kadar verim almanızı sağlar yani vücudunuzda ki kasları yağa çevirmek istiyosanız buyrun karar sizin.

bende kilo almak istiyorum. düzgün bir şekilde nasıl kilo alıcam? metabolizmam çok hızlı. ev yemeklerini çok yemekle filan alamıyorum. !?

boy:1,83
kilo:63

Forumda örnek besin listeleri, kilo alma listeleri gibi makaleler mevcut onları okuyarak bilgi edinebilirsiniz.

yanlıs yerde sordsuysam özur dilerim
yüzmeye baslıcam fakat günde kaç gr protein almam gerektiğini bilmiyorum
daha önce bb yapıyodum hoca bb yapanların gunde kılosunun 2 katı kadar (gr)protein alması gerektiğini söyledi yüzücülerin ise kilosunun 1.5 katı kadar sizce ne kadar almalıyım
kilom 81
boyum 184

:o

dogru söylemiş hocanız

Back
Yukarı