Arkadaşlar merhaba formu araştırdım tam araştırmamışta olabilirim yardımcı olursanız sevinirim. NOT DAHA BUGÜN ÜYE OLDUM.
yaklaşık 7 yada 8 aydır bu sporu yapıyorum yaşım 31 önce zayıflama için geliştim salona zayıfladımda daha sonra birazda kas olsun neolucak dedim
ve başladık ilk zamanlar yaptığımdan bişey anlamıyordum daha sonradan anladım ki sabır gerektiren bi spormuş. gelişme yokmu şu an için var SORUM ŞÖYLE OLUCAK SON BİR BUÇUK 2 AYDIR YENİ ANTREMAN PROGRAMI YAZDI HOCAM BUNA NAZAREN BİRAZ YEMELİSİN DEDİ BENDE HEM YEDİM HEM BASTIM AĞIRDA BASABİLİYORUM ŞU AN AMA BAYA BİDE GÖBEK ÇIKTI BU PROGRAMA BAŞLADIĞIMDA 86 KG İDİM ŞU AN 94 KG MIM GENİŞLEME VAR AMA ENİNEDE GEİŞLEDİM
YERKENDE PROTEİN TOZU CREATİN VE GLUTAMİNDE KULLANIYORUM SONUÇ OLARAK KİLO İLE BİRLİKTE GÖBEK NORMALMİ BÖYLE DEVAM EDEYİMMİ YOKSA SAĞLIK AÇISINDAN YEMEYİ KISMAM GEREKİYORMU SİZİNDE YORUMUNUZU ALMAK İSTİYORUM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.
yaklaşık 7 yada 8 aydır bu sporu yapıyorum yaşım 31 önce zayıflama için geliştim salona zayıfladımda daha sonra birazda kas olsun neolucak dedim