Kilo alma ve kas yapma programı

Arkadaşlar ben 15 yaşındayım 1.70 boyundayım ama 51 kiloyum BB ye başladım ve 2 aydır yapıyorum sizce nasıl bir beslenme programı yapmalıyım yani bir türlü kilo almayı beceremiyorum artık hastalığımdan mı kaynaklı genlerim ile mi alakalı bilemiyorum hastalığım yüzünden de protein tozu vs kullanamıyorum çünkü içtiğim ilaç ile beraber yan teshir yapabilir diye endişeleniyorum artık hayattan bıkmış bir insan gibiyim toplumda çoğu yönden dışlandım spor salonuna giderken herkez bana bakıyo sonra yanıma geliyorlar benim ile alay ediyorlar sen bu kollarla bu vücut ile nasıl bu kiloyu kaldıracaksın nasıl kas yapacaksın toplumun baskılarından bıkmış durumdayım artık bunu aşmak istiyorum eğer okuduysanız bana bir yardım ederseniz sevinirim

Merhaba
Öncelikle kimin ne dediğini önemseme sen kendi içinle hesaplas ve istediğin iyi bir vücut a sahip olmak ise eğer yola koyul rahatsızlığını bilmiyorum ama supelement kullanılmaz ise bu iş olmaz mı çok da güzel olur. Şöyle düşün 1 ölçek protein sana kaç gr protein veriyor 20 gr mi sen 50 gr yada 60 gram daha fazladan tavuk gogsu yiyerek bunu kapatabilirsin iyice araştırma yap kalori nasıl hesaplanır iyi karbonhidrat protein yağ kaynakları nelerdir bunları araştır ve kendine program oluştur ve gerisini iyi bir beslenmeden sonra güzel bir spor ve dinlenme ile zaman a bırak ve değişimi gör. Bu iş biraz da sabır ister 7 ay 8 ay bi geçsin ve güzel sonuçlar da elde edeceksin emin ol

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Teşekkürler güzel yorumunuz için[DOUBLEPOST=1492279721][/DOUBLEPOST]
Merhaba
Öncelikle kimin ne dediğini önemseme sen kendi içinle hesaplas ve istediğin iyi bir vücut a sahip olmak ise eğer yola koyul rahatsızlığını bilmiyorum ama supelement kullanılmaz ise bu iş olmaz mı çok da güzel olur. Şöyle düşün 1 ölçek protein sana kaç gr protein veriyor 20 gr mi sen 50 gr yada 60 gram daha fazladan tavuk gogsu yiyerek bunu kapatabilirsin iyice araştırma yap kalori nasıl hesaplanır iyi karbonhidrat protein yağ kaynakları nelerdir bunları araştır ve kendine program oluştur ve gerisini iyi bir beslenmeden sonra güzel bir spor ve dinlenme ile zaman a bırak ve değişimi gör. Bu iş biraz da sabır ister 7 ay 8 ay bi geçsin ve güzel sonuçlar da elde edeceksin emin ol

Abi bişey sorucam ben ne kadar kalori almalıyım günde

Son düzenleme:
Kardesim senin durumumdan bende anlarim boyum 190 kilom 62 felandi spora basladigimda yaklasik 1 senedir gidiyorum ve suan 78 kiloyum biliyorum gene yeterli degil ama neyse kardesim oncelikle 1 gun bak bi hesapla ne yersen ye yaz bi yere internetten kalorisine bak yaz bi kagida veya telefonun not defterine tum gün boyunca yaz ve topla bak kaç kalori almisim diye 2000 mi aldin onu 2500 3000 yapmaya çalış surekli not tut bu yediklerini milletin dediklerini de kafaya takma simdi sana boyle derler ama gelistigin zamanda nasil yaptin diye sorarlar yasin daha küçük zaten bu kadar sorun etme duzenli bi sekilde aldigin kaloriyi arttirirsan iyi bi gelisim gösterirsin

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Teşekkürler güzel yorumunuz için[DOUBLEPOST=1492279721][/DOUBLEPOST]
Abi bişey sorucam ben ne kadar kalori almalıyım günde
Android yada ios farketmez google play yada app store da çeşitli programlar var fat secret, yazıo , myfitnespal Vs gibi o programları öncelikle telefonuna indir. ( ben şahsen yazıo yu kullanıyorum senin tercihine bağlı) o programlar da boyunu kilonu yaşını girip hedef belirle nedir kas yapmak kilo almak haftalık ne kadar almak istiyorsan ki bunun en güzeli 0.25 kg civarı dir hedef olarak da kilo düğün olduğu için %50 karbo %30 protein %20 de yağ yapabilirsin ve yediklerini oraya not et. En güzeli bu şekilde görebilir ve kendini kontrol altına alabilirsin. Sonrası da düzenli spor ve dinlenmeye bakar başarılar

Nurullah kilo alamıyorum diyorsan vucut yapın "ektomorf " ektomorflar için olan bu hacim kazanma programını bi dene pdf olarak yükledim bakabilirsin.

Eklentiler

Nurullah kilo alamıyorum diyorsan vucut yapın "ektomorf " ektomorflar için olan bu hacim kazanma programını bi dene pdf olarak yükledim bakabilirsin.
kardeş fitness hocası kilon yetmediği için üst kata çıkamassın diyor yani anlıyacağın bizim spor salonlarında üst ve alt kat ayrımı gibi bir şey var 60 kiloya ulaşarak üst kata çıkabilirsin diyor alt katta makineler var üst katta dambıl vs var programı üst kata çıkınca uygulayacağım şuan sorunum kilo almak ama yorumun için teşekkürler

Back
Yukarı