Kilo Alamıyorum

uzun bir aradan sonra tekrar merhaba :D 1 bucuk yıl önce bu baslığı acmıstım
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/kaslardan-damar-karma-t31969.html

o günden bu güne kadar evde şınav mekik cekiyorum ayrıca göğüs yayım ve 3 kiloluk dambılım var.
simdi boyum 187 kilom 64
bir türlü kilo alamıyorum protein tozu tavsiye ettiler ailem izin vermedi bir cok kisiye sordum antremandan sonra ye kas olarak alırsın dediler ama olmuyor.

antremandan sonra ton balığı yiyiyorum kahvaltıda fıstık ezmesi süt ana öğünde tavuk gibi besinler yiyorum ama hala tık yok. kaslarda hacim olmasada sert.
kilo almak icin body i bıraksam yaklasık 20 kilo alıp baslasam zorlanırmıyım veya body yaparak kilo alabilceğim bi beslenme programı verirmisiniz simdiden cok tesekkürlerweightlifter
 
3 Saatte bir karbonhidrat ağırlıklı beslenerek ve ağır idmanlar yaparak bu sıkıntını aşacağını düşünüyorum. Protein tozuna gainere falan bulaşma. Karbonhidrata para verilmez. Ben Makarna -tavuk- balık üçlüsüyle yapamayacağın şey yok.
 
3 Saatte bir karbonhidrat ağırlıklı beslenerek ve ağır idmanlar yaparak bu sıkıntını aşacağını düşünüyorum. Protein tozuna gainere falan bulaşma. Karbonhidrata para verilmez. Bence Makarna -tavuk- balık üçlüsüyle yapamayacağın şey yok.
 
makarna tavuk pilav ekmek yağlanmaktan korkma eninde sonunda olucaktır hacim alırsın ben başladığımda 60 kg dum 1 senede 30kg aldım 90 ım şuanda veremiyom kiloları:S
 
Back
Yukarı