Dokturluk bi durumum yokmus tahlil yaptirdim tek sikintim metabolizmamin sinirda calismasi.[DOUBLEPOST=1414526991][/DOUBLEPOST]Doktora görunsen daha iyi olur.
O dedigin kisiye göre degisir abicim, dedigin dogru ama metabolizman benimki gibi sinirda calisiyorsa pek etkisi olmaz.Kilo alimi icin bebe biskuvisi kullandim , gercektende ise yarar..gece yatmadan once yenilen bebek mamasini vucut sindiremedigi icin kilo olarak geri doner.. yaglanma olur ama kilo alimi icin en inkel ve en ideal bir secim bence
Binevi öyle ama diyetistene gittim ve bana liste yazdi ama benim o listeye uymam zor cunku maddi durum o listenin bi kismini tamamlar her gun ayni besinleri alamam bundan ziyade normal spor yaparak beslenmem gerek aksi taktirde ZAYIF kalicam.cok guzel aciklanmis ama ben de yazayim dedim. doktordan ziyade bu isin uzmani diyetisyenler. mutlaka bi diyetisyene gorun ve onun gozetiminde devam et, yalniz fitness konusunda deneyimli biri olmali, degilse yaglanirsin cunki. su an sorun yaglanmadan ziyade kilo olmak olduguna gore sorun yok. soylendigi gibi diyetisyen sana gunluk hangi besinden ne kadar alman gerektigini, sonuclarini senin uzerinde takip ederek soyleyecektir
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi