Kilo alıyım derken göbek yapmaktan korkuyorum..

boy 1.75 kilo 66.5 ile başladım ve yaklaşık 3 haftada 2*3 kilo aldım.. makarna pilav yumurta tavuk çikolata yemeye başladım.. çayı şekersiz içip alkolü bıraktım..Devam ediyimi yoksa normal beslenmeye geçiyimi ?

alkolü bırak acayip göbek yapar. şekeri de azaltman iyi olmuş. onun dışında göbek illaki olur biraz ama erir. ben de 60 kiloda başladım 70 kilodayım. göbeğim büyüdü ama beklediğim kadar değil. eskiden neyse yarısı kadar arttı.

Ne yapmam gerek şimdi ? devam ediyimi yoksa azaltıyımı yiceklerimi .. Herkes kilo alamamaktan yakınırken benim hemen almam beni şüphelendirdi açıkcası.

Kompleks Karbonhidrati yani makarna pirinç bulgur yulaf vs alımını dengelemedikten sonra göbekten kaçışın yok . Tavsiyem kilo-boy endeksine göre gerekli olan kompleks karbonhidrat alımını araştırman. Çikolata ve diger tatlılar ise basit karbonhidratlar sınıfına giriyor ve bunlardan kesinlikle uzak durmalısın .

beslenmeni stormblast in yazdigi gibi düzenleyip kalori aliminida eger kilo almak istiyorsan ayda 1,5-2 kilo olucak sekilde ayarla bu sekilde en minimum yaglanmayi ve maximum kas kazanimini saglarsin tabiiki antremanlarini düzenli yaparsan.

Karın kaslarını da iyi çalıştır, antrenmanda tüm hareketleri yapıp mekikten kaçarsan göbek olur, tıpkı bende olduğu gibi :)

mekikleri antremandan geldikten sonra evde çalışıyorum.. Anladım telefonumu alınca zaten fotograf çekip kendimi daha iyi takip edebilcegimi düşünüyorum :D yorumlarınız için teşekkür ederim.. 2 haftada kol 29.5 ten 31 e çıktı .. sevindim açıkcası :D

Back
Yukarı