kilo 75 boy 180 ama vücudu görme gitsin!!!!!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Sazorr

Üye
Evet saygıdeğer arkadaşlarım. Konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum eğer öyleyse şimdiden özür dilerim.
Benim sıkıntım çok büyük. göğüs bölgem ve göbeği çok yağlı. Yumuşak bir vücudum var. geçtiğimiz yıl 78 kiloydum full kardio ve l carnitin ile 5 kilo kadar verdim. yinede yağlardan kurtulamadım daha çirkin ve çelimsiz bir hale geldim. şimdi 2 aydır düzenli spora gidiyorum protein ağırlıklı besleniyorum. günde 2 ölçek whey proteini kullanıyorum. kollarda falan genişleme var eyvallah. Ama şimdide göğüslerim daha da çok şişti. (Jinekomasti değilim doktora gittim). Lütfen saygı değer arkadaşlarım bi yardım.

boy:180
kilo:75

Eklentiler

• IMG_4180.JPG
    IMG_4180.JPG
    28,1 KB · Görüntüleme: 928
  • IMG_4182.JPG
    IMG_4182.JPG
    49,9 KB · Görüntüleme: 1.652
  • IMG_4186.JPG
    IMG_4186.JPG
    35,8 KB · Görüntüleme: 1.571
Hocam bosver kardioyu,agirlik bas ,duzgun yapabildigin kadar agir calis,serbest agirliklarla temel hareketleri yap,set aralarini kisa tutacak idmanlar yap.seker,pirinc,makarnadan uzak dur.karbonhidrati bulgur ve greckadan al.salata ye;bir sure meyve yeme.3 ay fullbody yap

HTC Desire 816 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam bosver kardioyu,agirlik bas ,duzgun yapabildigin kadar agir calis,serbest agirliklarla temel hareketleri yap,set aralarini kisa tutacak idmanlar yap.seker,pirinc,makarnadan uzak dur.karbonhidrati bulgur ve greckadan al.salata ye;bir sure meyve yeme.3 ay fullbody yap

Kepekli makarna yenmesinde nasıl bır sıkıntı var acaba?

Kepekli demedim klasik makarnadan bahsediyorum.illa makarna yiyecekse tam buday makarnalar var ama pahalidir gerek yok.grecke ve bulgur hem daha iyi hem ucuzdur

Fotoğraflarım yukarıda . Kardio mu yapsam ağırlığa devmmı etsem bilemedim. Bu arada aynen dediklerini yapıyorum condor79q

Usta kardiyoyla kilo verilmez,kas kutlen arttikca bazalin artar ,75 kg olduguna eminmisin? (:

Kilo en az 80-85 arası gibi. Savaş cebeci kardiyo zaman kaybı diyor fakat ağırlık çalışarak yağ yakanı hiç görmedim. L karnitin ve cla takviyesi ile yapacağın kardiyo sonuçsuz kalmaz.

Evet saygıdeğer arkadaşlarım. Konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum eğer öyleyse şimdiden özür dilerim.
Benim sıkıntım çok büyük. göğüs bölgem ve göbeği çok yağlı. Yumuşak bir vücudum var. geçtiğimiz yıl 78 kiloydum full kardio ve l carnitin ile 5 kilo kadar verdim. yinede yağlardan kurtulamadım daha çirkin ve çelimsiz bir hale geldim. şimdi 2 aydır düzenli spora gidiyorum protein ağırlıklı besleniyorum. günde 2 ölçek whey proteini kullanıyorum. kollarda falan genişleme var eyvallah. Ama şimdide göğüslerim daha da çok şişti. (Jinekomasti değilim doktora gittim). Lütfen saygı değer arkadaşlarım bi yardım.

boy:180
kilo:75

14-15 yaşında vücudm böyleydi düzeldi

Evet kilom 75 . Ama görüntü sıkıntı. Yıllarca değiştiremesim . Özellikle yan yağlar bir türlü gitmiyor

1.80 boyundasın kilon 90-92 gibi duruyor çok ilginç.Genetikten böyledirde sen vücut antremanını aksatma çok sağlam protein al carb sadece antreman öncesi al,şeker tuz kes.Ant sonlarınada 20 dk cardio ekle,1 ayda farkı görürsün.

Kas kutlen cok az,yag oranin cok fazla.hic ilac tedavisi gordunmu.ya vucut senin daha iyi tanirsin ama surakli agirligi artirarak calismalisin,10_15 tekrar araliginda

İlaç tedavisi görmedim hiç . Kas kütlem az evet . Kas kütlesi kazanırken göğüslerim iyice kötüleşiyor ama tshirt giymeye utanır oldum . Tabi ayrıca beldeki yağlar

Değerli üyemiz;
Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Konu başlığınız açıklayıcı değildir.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı