Kick box ve protein tozu?

Arkadaslar ben 2 yıldır kick box yapıyorum şu aralar performans icin protein tozu önerdiler sizce ise yarar mı ve hangisini almalıyım. Bide bana kilo aldırmamasi lazım sadece performans icin protein tozu önerir mısınız veya başka ne önerirsiniz

Dostum bunu sana kim önerdiyse mümkün mertebe ilişiğini kes önerenle. Protein tozu vg. yaparken kullanılmalıdır. Kaslara takviye olan ve kas gelişimini destekleyen bir supplementtir. Bende 4 yıldır Muay Thai yapıyorum ve böyle birşey hiç duymadım. Beni yanlış anlama amacım kesinlikle yıkıcı eleştiri değil ama sana bunu önerenin spor bilgisinden veyahut iyi niyetinden şüpheliyim. İdman sırasındaki performansını, terlemeni ve ya daha çok çalışmanı sağlamasını istiyorsan; nacizane tavsiye nox kullanabilirsin. Nox damarları genişletir ve kan akışını hızlandırır. Tabi senin sağlığına bir etkisi olur mu bilmiyorum temel olarak nox kullanılabilir ama kesinlikle protein tozu olmaz bunu kesin ve kesin söyleyebilirim. 1. si maddi zarar 2. si sağlıken zarar bu ikisi de herşeye bedel zaten. Birşeyleri kafanda oturtabildiysem ne mutlu. İyi günler, keyifli sporlar.

cevap için mesajımın altındaki linki inceleyebilirsin
ayrıca forumda birçok konu mevcut

Dostum bunu sana kim önerdiyse mümkün mertebe ilişiğini kes önerenle. Protein tozu vg. yaparken kullanılmalıdır. Kaslara takviye olan ve kas gelişimini destekleyen bir supplementtir. Bende 4 yıldır Muay Thai yapıyorum ve böyle birşey hiç duymadım. Beni yanlış anlama amacım kesinlikle yıkıcı eleştiri değil ama sana bunu önerenin spor bilgisinden veyahut iyi niyetinden şüpheliyim. İdman sırasındaki performansını, terlemeni ve ya daha çok çalışmanı sağlamasını istiyorsan; nacizane tavsiye nox kullanabilirsin. Nox damarları genişletir ve kan akışını hızlandırır. Tabi senin sağlığına bir etkisi olur mu bilmiyorum temel olarak nox kullanılabilir ama kesinlikle protein tozu olmaz bunu kesin ve kesin söyleyebilirim. 1. si maddi zarar 2. si sağlıken zarar bu ikisi de herşeye bedel zaten. Birşeyleri kafanda oturtabildiysem ne mutlu. İyi günler, keyifli sporlar.
teşekkür ederım tavsıyen ıçın haklısın aslında bı kac kısıye daha sordum proteın olmaz assault dıye bısey onerdı sızce bu ıse yarar mı

protein tozu değilde performans artırıcılar kullana bilirsin hatta bunada gerek yok doğal yoldan performans artışı için antrenmandan önce türk kahvesi veya kafeinli içecekler iç zımba gibi olursun.Sürekli içmeni tavsiye etmem kafein bilindiği gibi bağımlılık yapar sadece antrenman günleri içersin

teşekkür ederım tavsıyen ıçın haklısın aslında bı kac kısıye daha sordum proteın olmaz assault dıye bısey onerdı sızce bu ıse yarar mı
assault kullanıma uygun. Hoş illede ilaç diyenlerden değilseniz ilaç kullanmanızı bile tavsiye etmem. O kadar orjinal ve organik karışımlar varki interneti araştırdığınızda; metabolizmayı ateşleyecek, size enerji ve süreklilik kazandırabilecek. Bence ilaçtan ziyade onlar denenmeli tabi ki yine karar kullanacak olan tarafın. Ben 150 den 90 a sadece CLA ile düştüm l carnitine bile kullanmadım Muay Thai' de de birşey kaybetmedim ( güç, kondüsyon, dayanıklılık vs. ) Mesajımın altınada yazmışım ilaçsız gittiği yere kadar ;)

assault kullanıma uygun. Hoş illede ilaç diyenlerden değilseniz ilaç kullanmanızı bile tavsiye etmem. O kadar orjinal ve organik karışımlar varki interneti araştırdığınızda; metabolizmayı ateşleyecek, size enerji ve süreklilik kazandırabilecek. Bence ilaçtan ziyade onlar denenmeli tabi ki yine karar kullanacak olan tarafın. Ben 150 den 90 a sadece CLA ile düştüm l carnitine bile kullanmadım Muay Thai' de de birşey kaybetmedim ( güç, kondüsyon, dayanıklılık vs. ) Mesajımın altınada yazmışım ilaçsız gittiği yere kadar ;)
Assaoult almayı düşmüyorum bugün aslında ihiyacim hem antremanları daha iyi yapmak icin enerji hemde kas gelisimine yardımcı olması

O zaman doğal yolları denemen senin yararına olur. Yediklerin ve içtiklerini idmanlarına göre düzenlersen kas gelişiminde de karlı çıkarsın enerji kazanımında da.

Şu karışımlar hakkında daha fazla bilgi verir misin nerden tarif bulabiliriz?

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Ben yaklaşık 6-7 ay arası box yapmıştım , orda boksör bi adam vardı kendisi Multipower liquid L-Carnite kullanıyordu '' yağ yakıcı ve enerji vericidir '' . Bunu kullanabilirsin mesela ?

Ben yaklaşık 6-7 ay arası box yapmıştım , orda boksör bi adam vardı kendisi Multipower liquid L-Carnite kullanıyordu '' yağ yakıcı ve enerji vericidir '' . Bunu kullanabilirsin mesela ?

Bu urun tam olarak ne oluyor? Nerde bulunur?

Okuduguma gore yaglari mitokondriye yollayip enerji olarak geri size yolluyo diye biliyorum halk dilinde yag yakici diyolar . Bu konu icin detayli bilgiyi forumda suplementler bolumune danisabilirsin . Bu urunu ise bir suplement magzasindan (gnc falan) veya bir body salonundan tedarik edebilirsin dostum .

Kendimde kullaniyorum bu aralar benim gorusum ise butun antremani bitirip cardioya geciyorum genelde ve cok yorgun olmus oluyorum bu l-carnite ise extra enerji veriyo ve yorulmuyorum sanki

Okuduguma gore yaglari mitokondriye yollayip enerji olarak geri size yolluyo diye biliyorum halk dilinde yag yakici diyolar . Bu konu icin detayli bilgiyi forumda suplementler bolumune danisabilirsin . Bu urunu ise bir suplement magzasindan (****** falan) veya bir body salonundan tedarik edebilirsin dostum .

Kendimde kullaniyorum bu aralar benim gorusum ise butun antremani bitirip cardioya geciyorum genelde ve cok yorgun olmus oluyorum bu l-carnite ise extra enerji veriyo ve yorulmuyorum sanki

Tesekkurler.Kolay tedarik edebilirsem denerim.

Korkutmayın insanları bukadar yok sana bunu diyenle ilişkini kes falan maddi zarar olmaz kesinlikle 09.00-17.00 arası çalışan memur içmiyicek onu hocam kickboks yapan eleman içicek birazda mantıklı olun kickboks sırf kardiyo değil ha sana katılıyorum bende protein tozu kullanması taraftarı değilim fakat etkisi faydası olmaz diyede birşey diyemezsiniz.Sana tavsiyem illa bir besin takviyesi alıcam diyorsan Creatin almanı öneririm enerji verir ilk kullanımdan farkedersin zaten enerji vermesinden kastım yorulmassın üst üste 2 idman yap çık :D şaka bir yana en uygun besin takviyesi creatindir senin için bana göre.Biraz araştır forumdada ilgili konular var eğer alıcak olursan öyle kafana göre kullanabileceğin birşey değil zararını görürsün faydasından çok bilinçli kullanman gerek önce bi yükleme yapıcaksın vücuda vs. çevrendeki kullanan sporculardan yada yine forumdan kullanımıyla ilgili konulara göz gezdirirsin.Ha kararını değiştirirde besin takviyesi kullanmaktan vazgeçersen sana farklı birşey önereyim kendim de bunu yapıyorum tadı kötüdür fakat zamanla alışırsın 0,5 lik bi pet şişenin yarısına pekmez yarısına da limon sıkarsın idmana götür yanında çalkala bir güzel su molalarından 2 yudum ondan kaktırırsın biraz kocakarı ilacı tarzı gelmiş olabilir ama dene derim

Dostum yazdıklarında sonuna kadar haklısın ama adamın yazdığını ve benim yazdığım cevabı yanlış anlamışsın ve anladığın şekilde cevam vermissin ve mantıklı doğru cevaplar vermişsin. Ben o kısmı sana açıklayayım; Arkadaşa performans için protein tozu öneriliyor bende ona karşın performans için öneriyorlarsa ilişiğini kes diyorum çünkü performans için protein tozu öneriyorlarsa işi bilmiyorlar demektir doğal olarak maddi zarar :)

Yani performans icin protein cok anlamsiz he diyosa cok profesyonelim konudaki gibi l-carniti veya creatin uygundur he bosa para vermiyim diyosan antremandan once su karisimi icersen cok iyi olir

1 bardak su
pekmez
bal (2 - 2.5 yemek kasigi)
findk ( 1 avuc yani bi 6-10 tane)
1 adet muz

at blendira karistir ic bombasin dostum

Yani performans icin protein cok anlamsiz he diyosa cok profesyonelim konudaki gibi l-carniti veya creatin uygundur he bosa para vermiyim diyosan antremandan once su karisimi icersen cok iyi olir

1 bardak su
pekmez
bal (2 - 2.5 yemek kasigi)
findk ( 1 avuc yani bi 6-10 tane)
1 adet muz

at blendira karistir ic bombasin dostum

Ben bunu icersem salona e-5den kosarak giderim cok saol :D

beslenme protein açısından bi sorun yoksa "protein tozu " gereksiz...

sorun olsa dahi yine gereksiz ...bunlar neticede "konsantrasyonları proetin " bakımında n daha yüksek olan süt ürünleridir ..

bu problemi de , biraz daha fazla "lor "yiyerek kolayca aşabilisriniz..

örneğin : % 80 whey , yerine yaklaşık % 20 protein olan lor dan 4 kat daha fazla yerseniz , sorun hallolur , keseniz de yanmaz..

Back
Yukarı