ordakal39
Yeni Üye
s.a beyler yaş 19 kilo 77 boy 178,6 aydır evde dubmle ile çalışma programını uyguluyorum,vücudum şeklini aldı sayılır (karın hariç: ),dün itibariyle kickboxa başladım,haftada 3 kez salı perş c.tesi kck box antrenmanı war,fitness yapmaya devam edeyim mi fazla Kasmadan,kick boxta kendimi gerçekten çok fazla efor harcayarak yapıyorum,göğüs biceps omuz tricep trapez çalışmayı seviyrum bırakamam
,nasıl yapmalıyım her ikisini şimdiden teşekkkürler, beslenmeyide arttırmalı mıyım?
p.tesi;biceps
salı:kick box-bacak ve karın
çarş;göğüs
perş;kick box-sırt,trapez
cuma;omuz,arka kol
c.tesi:kick box böyle iyi mi program kck box günlermde 2şer setten yaparm zaten kilo vericem karın çalşmaya gerek yok bacak ve sırtta olduğu kadar,beslenme konusunda kick box günlerinde,bol bol karbhidrt yükleneyim mi,kick boxtan eve geldikten 30dk sonra mı çalışmaya başlamalıyım ?yardımlarınız için teşekkürler

p.tesi;biceps
salı:kick box-bacak ve karın
çarş;göğüs
perş;kick box-sırt,trapez
cuma;omuz,arka kol
c.tesi:kick box böyle iyi mi program kck box günlermde 2şer setten yaparm zaten kilo vericem karın çalşmaya gerek yok bacak ve sırtta olduğu kadar,beslenme konusunda kick box günlerinde,bol bol karbhidrt yükleneyim mi,kick boxtan eve geldikten 30dk sonra mı çalışmaya başlamalıyım ?yardımlarınız için teşekkürler