Kick boks yaparak 4 5 ayda nasıl bi seviyeye gelirim

Aslann

Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar boyum 1.80 seneye kick boks yapmayı düşünüyorum 4 5 ay içerisinde kendimi savunucak druma gelirmiyim şu andada çok rahat savunuyorum 1.90 boyu olan birisiylede teke tek çıktık yamultup bıraktım çocugu benimde dudagım flan patladı işte kısacası ikimizdede hasar vardı ama ben en iyisi olmak istiyorum
7 8 ay body bulding yapan aptal sürüsünün karşısında druruacak seviyeye gelmek istiyorum sizce o seviyeye gelebilirmiyim ?

kardeşim açıkcası 4 5 ay bana göre az bodybuilding yapanlar tamam çok esnek değillerdir ama çaktılarmı senin kafa uçar :D yani yinede senin çalışmana bağlı ne kadar istediğine bağlı

kardeşim açıkcası 4 5 ay bana göre az bodybuilding yapanlar tamam çok esnek değillerdir ama çaktılarmı senin kafa uçar :D yani yinede senin çalışmana bağlı ne kadar istediğine bağlı

Ne alaka bodybuilding ile çakmak ??

Bodybuilding yapan bir dövüş sporuyla uğraşan kadar sağlam dövüşemez bu kadar abartmayın gözünüzde.

Ben ikisinide yaptım ikisini karşılaştırmak saçma oraya hiç girmiycem kickboksa gelicek olursak 4 5 ayda maça çıkanınında gördüm 4 5 ayda sağ direk atamayanınıda gördüm bu sana ve hocana bağlı

Bodyguardlar genelde bodycilerdir dövüş sporu yapan 60 kiloluk adamı kapıya koymazlar kavga işide yürek işidir ama en iyisi ve akıllıca olanı hiç kavga etmemektir

dostum benim bildigim body yapan birisi bir boksörün karşısında sadece kum torbası olarak kalır kesin ve net

dostum benim bildigim body yapan birisi bir boksörün karşısında sadece kum torbası olarak kalır kesin ve net
ringde sözün doğru olabilir ama sokakta çıkta karşısına beklemediğin anda seni 0.2 saniyede nakavt etsin ilk yumruğu atarsa bodyci rahatlıkla alır canlı olarak şahit oldum...

ringde sözün doğru olabilir ama sokakta çıkta karşısına beklemediğin anda seni 0.2 saniyede nakavt etsin ilk yumruğu atarsa bodyci rahatlıkla alır canlı olarak şahit oldum...

Dostum boksörün çevikligine baglı

Back
Yukarı