Merhaba arkadaşlar,foruma yeni üye oldum .Bu konu çoğu kez açılmış hepsini teker teker inceledim.Ama istediğim cevapları bulamadım maalesef.Bu yüzden değerli zamanınızı çalacağım için şimdiden kusuruma bakmayın.Yaklaşık 2 yıldır vücut geliştirmeyle uğraşıyorum.Yaşım 18.Vücut geliştirmede profesyonellik gibi bir amacım yok.Çok abartı bir vücutta istemiyorum açıkçası.Dün kick boksa başladım.Çok araştırdım bazı insanlar birlikte olur bazıları olmaz ikisi birlikte diyorlar.Kafam çok karıştı.Normalde vg antremanım haftada 4 gün ,göğüs-ön kol ,omuz-arka kol, sırt-bacak,ön kol-arka kol şeklinde.Kick boks antremanlarıda haftada 3 kezmiş.Hocam burada yüksek ağırlıklardan çok düşük ağırlık çok tekrar yaparız dedi.Ve zaten bench press butterfly ve dumbellar var.Şimdi size soracağım soru vg antremanımı 3 güne çeksem 3 günde kick boksa gitsem nasıl olur?Yani kimisi kütleni arttıramazsın diyor.Kimiside git hemen büyüyüp hemde parçalarsın kick boks iyide kardiyo olur diyor.Amacım ikisindede profesyonelleşmek değil.Hani hem bir dövüş sporu bileyim hemde vücudum iyi olsun tarzından düşünüyorum.Yani istediğim vücuttan örnek vermek gerekirse Scott Adkins'in Yenilmez 2 ve 3'teki vücudu gayet ideal benim için.Yani ikisini bir arada götürmem için bana verebileceğiniz tavsiyeler vs var mı? Boyum 1.83 Kilom 80.Şuanki vücut ölçülerimde ;
Göğüs:105
Kol:35
Bacak ve omuzu hatırlayamıyorum maalesef.Bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim sevgili abilerim ve arkadaşlarım.Önerileri ve tavsiyelerini bekliyorum.Eğer eksik bir şey belirttiysem ve ya forum kurallarına aykırı bir şey yaptıysam affola.Herkese iyi antremanlar
Göğüs:105
Kol:35
Bacak ve omuzu hatırlayamıyorum maalesef.Bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim sevgili abilerim ve arkadaşlarım.Önerileri ve tavsiyelerini bekliyorum.Eğer eksik bir şey belirttiysem ve ya forum kurallarına aykırı bir şey yaptıysam affola.Herkese iyi antremanlar