Ketojenik diyet

Dostlar merhaba. 3 gündür ketojenik diyetteyim. İlk 2 gün zorlar gibi oldu çünkü carb ı minimumlara çektim. Sağlıklı yağlar %70lerde ve 20-25 aralıgında protein alıyorum. Diyetin sağlığını tartışmak istemiyorum çünkü biliyorum. Sorum şu, ketojenik diyette minimum karbonhidrat alıyoruz ya, antrenman veya cardio sonrası tüketeceğim karbonhidrat miktarını mevcut carbonhidrat miktarından düşmelimiyim ? çünkü antrenman sonrası gereken bişey bu bildiğiniz üzere. %5 olan karbonhidrat miktarını zaten neredeysen antrenman sonrası alıyorum çünkü. İyi bilen bi dost yardım ederse sevinirim

İnan o karbonhidrat onu eklemen veya düşmen çok önemli değil, potasyumu, sodyumu, fosforu, kalsiyumu, B vitaminlerini ve gerçekten günlük alman gereken miktara tutturmaya çalış, bu diyette başarı istiyorsan en önemli kısım bu. Mikrolar bu diyetin en önemli parçası. Soruna gelince,

%5 olan karbonhidratı antrenman sonrası Gİ düşük yiyeceklerle alırsan hatta %10 bile alırsan bir zararını görmezsin.

İnan o karbonhidrat onu eklemen veya düşmen çok önemli değil, potasyumu, sodyumu, fosforu, kalsiyumu, B vitaminlerini ve gerçekten günlük alman gereken miktara tutturmaya çalış, bu diyette başarı istiyorsan en önemli kısım bu. Mikrolar bu diyetin en önemli parçası. Soruna gelince,

%5 olan karbonhidratı antrenman sonrası Gİ düşük yiyeceklerle alırsan hatta %10 bile alırsan bir zararını görmezsin.
sağol ggüzel açıklamaydı dostum. Ssaydıgın elementleri alacağım besinler elimde var. Multivitamine kadar herşeyi düzenli alıyorum. Sadece carb kısmı düşündürmüştü benı eyvallah[DOUBLEPOST=1501934183][/DOUBLEPOST]
diyetisyenler ketoya karşılar
dostum bu bilimsel bi diyet biliyorsun degıl mı ? diyetisyenlere kalırsa 3 dılım ekmek kıbrıt kutusu peynır vs gıder. Ben etımı yağımı bol alıyorum proteınımı vs

sağol ggüzel açıklamaydı dostum. Ssaydıgın elementleri alacağım besinler elimde var. Multivitamine kadar herşeyi düzenli alıyorum. Sadece carb kısmı düşündürmüştü benı eyvallah[DOUBLEPOST=1501934183][/DOUBLEPOST]
dostum bu bilimsel bi diyet biliyorsun degıl mı ? diyetisyenlere kalırsa 3 dılım ekmek kıbrıt kutusu peynır vs gıder. Ben etımı yağımı bol alıyorum proteınımı vs
bizim burdakiler farklı geçen gittik arkadaşla ban whey proteinin içine bcaa da koymayı unutma vs dedi troll değil

Back
Yukarı