respect2us.23
Üye
Kusra bakmayın ancak benim mesleğim bu ve detay verilmesi gereken bir soru mevcutsa bu durumda doğru olanı söylemek zorundayımBir konunun %1-2 fark yaratacağını belirterek konuşmakta hiç sorun yok, çok önemliymiş gibi konuşmak sakıncalı. Ben 130,000'den fazla kişinin takip ettiği bir sayfa yönetiyorum, canlı yayınlarda ve sorularda yaklaşık haftada 300-400 kişi ile iletişim kuruyorum, protein dağılımı ya da yemek zamanlaması her zaman bundan kat kat önemli konulardan önce soruluyor çünkü ana akım medya sürekli kişileri bu detaylara yönlendirerek konuyu karmaşık hale getiriyor. Protein dağılımının profesyonel sporda önemi çok, makro besin nedir bilmeyen bir amatör sporcunun proteini 35 gr. lara bölerek almaya çalışması ise saçmalık. Maksimum fayda için bir şeylerin önem sırasına göre değerlendirilmesi gerekir. Benzer safsata kilo vermek isteyenlerin beslenmelerini düzene sokmayı düşünmeden spor yapmayı düşünmeleri.
Kreatin kullanıyorum ama evet soranlara %1-2'lik fark sizin için önemliyse alın onun dışında gereksiz harcama diyorum çünkü aynen böyledir, insanları supplement olmadan gelişemeyeceklerine inandırmak dışında bir işe yaramaz.
Bir seferde 30-35 gr. protein almamız gerektiği safsatasının kimin cebini doldurduğu sizi hiç düşündürmedi mi?Gıda takviyesi endüstrisi milyar dolarlık bir endüstri, kapitalist düzen sizi beni her zaman istediği yere yönlendirecektir ve yeri geldiğinde (geçmişte bol örneği olduğu gibi) bilimi de kontrol edecektir.

Hayır yine vücutta kullanılıyor. Ancak daha efektif olan bölerek tüketmen.[DOUBLEPOST=1491668824][/DOUBLEPOST]Konunu oldukça kirlettik @Emreyesildagy09 , kusrumuza bakmaben eve akşamları geliyorum zamanım olmuyor yemek hazırlamak için ayrı ayrı yapamıyorum direk 400 gram tavugu yüklüyorum malesef öğünlere bölemiyorum şimdi boşunamı gidiyor anlamadım 35 gram sindiriyormuş sadece

Son düzenleme: