Ketojenik diyet ağırlık kaldırma sorunu

2 gündür ketojenik diyet yapıyorum daha ketozise girmeme zaman var heralde ama önceden kaldırabildigim ağırlıktar busefer çok ağır geliyor 5 10 kg ağırlık azaltmak zorunda kaldım hiit kardio 15 dakika yapareken 8.dakikada tıkandım bilmiyorum devam etsemmi hep böylemi olucak low carba geri dönmelimiyim yağ oranım biraz fazla ama kilom az yaklaşık 5aydır bu spordayım

Ketojenik diyet adaptasyonu 3-4 haftada başlar 3 aya kadar sürer, kısa süre yapmayı düşünüyorsanız vazgeçin lowcarb yapın. 2. günde performans düşüklüğü normal, kaç senelik alışkanlığı değiştirmeye çalışıyorsunuz. Keto devam ederseniz günlük minimum sodyum 5 gr. potasyum 1,5 gr. mg 300 mg. seviyelerinde almaya dikkat edin, vücutta insulin düştüğü için elektrolit alımını arttırmak gerekiyor.

2 gündür ketojenik diyet yapıyorum daha ketozise girmeme zaman var heralde ama önceden kaldırabildigim ağırlıktar busefer çok ağır geliyor 5 10 kg ağırlık azaltmak zorunda kaldım hiit kardio 15 dakika yapareken 8.dakikada tıkandım bilmiyorum devam etsemmi hep böylemi olucak low carba geri dönmelimiyim yağ oranım biraz fazla ama kilom az yaklaşık 5aydır bu spordayım
Vücuduna adaptasyon için zaman tanımalısın. Aracı benzinden tüpe geçirdiğinde araçta nasıl performans kaybı oluyorsa bizde de öyle :) Yaşadığın performans kaybı çok normal glikojen depoların boşalıyor ayrıyetten sodyum alımını da kısıtlarsan aşırı su kaybı oluyor vücutta bu da ağırlıkların azalmasına sebep oluyor. Bu çok normal ama kardiyo için antrenmandan önce kafein alırsan sorunun önüne geçebilirsin sanırım.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

istediğim şeylrei yiyemiyorum laktoz bile ketojeni k diyette sorunmuş paso fıstık tavuk zeytinyağı yapıyorum 80 81 kilo arasıydım 79.0 olmusum şimdi zaten herkes önermiyo ketojenik diyeti genelde yarışmacılar yapıyormuş bilmiyorum lowcarbdanda verim alamadım pek[DOUBLEPOST=1491743141][/DOUBLEPOST]
Ketojenik diyet adaptasyonu 3-4 haftada başlar 3 aya kadar sürer, kısa süre yapmayı düşünüyorsanız vazgeçin lowcarb yapın. 2. günde performans düşüklüğü normal, kaç senelik alışkanlığı değiştirmeye çalışıyorsunuz. Keto devam ederseniz günlük minimum sodyum 5 gr. potasyum 1,5 gr. mg 300 mg. seviyelerinde almaya dikkat edin, vücutta insulin düştüğü için elektrolit alımını arttırmak gerekiyor.
bu yaza kadar elimden geldiği kadar hızlı yağlardan kurtulmak istiyodum 3 4 hafta sürcekse adaptasyon low carba geri dönüyüm sabahları kardiyo eklerim 40 dakika

Son düzenleme:
Ketojenik diyet definasyon amaçlı kısa süreli uygulanacak bir "DİYET" değil, bir beslenme biçimi. İyi araştırıp karar verip en az 4 haftanızı ayırıp düzgün uygulamaya çaba göstermeyeceksiniz hiç denemeyin.

ben 1 hafta sonra alışmıştım. eskisinden daha güçlüydüm. 2 gün çok az

ben 1 hafta sonra alışmıştım. eskisinden daha güçlüydüm. 2 gün çok az
peki ketozise girmek nekadar zaman alır 2bucuk ay felan uygulyucaktım bu diyeti[DOUBLEPOST=1491765844][/DOUBLEPOST]ve kas kaybı yaşarmıyım bu diyette araştırdım adaptasyon sürecinde yaşarmısız biraz sonra olmazmış diyorlar

Merhaba arkadaşlar 6 hafta boyunca ketojenik diyet yaptım hic carb yüklrmesi yapmadım rutin programıma devam ettim 15 gun cok zor gecti benim icin hiç carb yüklemesi yapmadım sonuc 7 kilo yag yakımı 350 gr kas kaybı yardımcı olabileceğim birsey olursa sorabilirsiniz şimdi yeniden başladım ilk haftam su an dört hafta dusunuyor bel 103 ile başlamıltım 93 de bırakmıştım 10 cmsu an 88 civarına çekmeyi hedefliyorum

Merhaba arkadaşlar 6 hafta boyunca ketojenik diyet yaptım hic carb yüklrmesi yapmadım rutin programıma devam ettim 15 gun cok zor gecti benim icin hiç carb yüklemesi yapmadım sonuc 7 kilo yag yakımı 350 gr kas kaybı yardımcı olabileceğim birsey olursa sorabilirsiniz şimdi yeniden başladım ilk haftam su an dört hafta dusunuyor bel 103 ile başlamıltım 93 de bırakmıştım 10 cmsu an 88 civarına çekmeyi hedefliyorum
7 kilo yağ yakımı :O
karb yüklemesi yerine cheat meal yapsak mesela dondurma 1 adet tatlı çok seven insaım bu hafta sonu 1 adet dondurma yemek istiyordum ödüllendirmek için karbonhidratı geçmediği sürece yiyebilirmiyim

emin ol canın hic birsey istemeyecek ama isterse sadece kremalı jöle ben öyle yapmıştım bir çok yerde de araştırdım kremalı jöle candır bence alacağın sonuçlar tatlı yemediğine değer ben olsam riske atmazdım sebze ıspanak ve muhakkak gunluk elli gram ceviz birde cok ciddi vitamin takviyesi almayı asla unutma sebze yemezsen lif almazsan kabız olabilirsin bu cok sıkıntı en az iki hafta carb yüklemesi yapma derim bence

4. günümdeyim ketojenik diyetin şuan ketozise girdimmi bilmiyorum sabah 2 yumurta 1 kücük dilim süzme peynir yarım dilim tam bugday ekmeği 5 zeytin 30 ml zeytinyağı bikaçtanede fıstık yedim :D birazdan spora gidicem gelicem ton balıgı 50 ml zeytinyağı yeşillik yiycem :D[DOUBLEPOST=1491822139][/DOUBLEPOST]bugün birazdaha iyiyim halsizlik azaldı

spora git aldıgını hemen yak ne yersen ye 30 gr carb alabilirsin ama bunu sebze ile alırsan saglıklı olur bağırsaklar için lif gerekli alışınca çok kolay ama alışmak lazım

zaten 50 grama kadar çıkabilirmişim max şuan portakalın kalorisinden lifi çıkardım toplam 40 gram krabonhidrat almısım bida karbonhidratlı bişi yemiyim bari bugün bozulmasın diyet

Back
Yukarı