KETOJEN DIYET ve TAVUK SCHNITZEL

Ne kadardır yapıyorsun bu diyeti ? Vücuda yükleme günleri harici karbo sokmuyorsan pek acıkmıyor olmalısın, bir de evden iş yerine yemek gtürme şansın yok galiba ?

İnşallah başarılı olursun, günlüğün var mı takip edelim seni ? ketojenik diyetlerden sonraları pek haber alamıyoruz, takip etmeyi isterim

( en güzel noktası deri altındaki suyu hızla atabilmek olmalı :) gluten deri altında çok su tutuyor, yükleme günlerinde şişkinlik çok oluyor mu ? )

İnşallah başarılı olursun, günlüğün var mı takip edelim seni ? ketojenik diyetlerden sonraları pek haber alamıyoruz, takip etmeyi isterim

( en güzel noktası deri altındaki suyu hızla atabilmek olmalı :) gluten deri altında çok su tutuyor, yükleme günlerinde şişkinlik çok oluyor mu ? )

2 haftada 7 kilo falan verdim.. sabahları fix sadece omlet yiyorum.
oglen sade porsiyon tavuk veya et döner. aksam ise izgara pirzola veya biftek. yada kavurma..

yükleme günlerinde biraz su tutması oluyor sanırım direk 1kg bir artıs oluyor baskulde. :D

Ben spor gunleri 1 ogunumu tavugu pane harcında yada schnitzel seklınde tuketıyorum ve bu ogunu spor oncesı ogun yapmaya ozen gosterıyorum, sımdılık sorun yok

Merhabalar ;

Ketojen diyet sırasında sinitzel yenir mi ??? o distaki kaplama acaba olayı bozar mı ???

bilgisi olan varmı
O dışındaki kaplama bir dilim ekmeği (20gr) geçmez bence. Günlük 50 gr. khidrat yemeseniz ketosis dışına atılmazsınız. Öğle yemeği yanilen bu kızartma türü, hatta k. chicken tavukları, sindirimi zor olduğundan midenizde uzun süre kalacaklarından akşam yemeğini daha hafif geçirebilirsiniz, ya da ara öğüne ihtiyaç kalmaz. Kilo vermek istiyorsanız toplam tükettiğiniz kaloriye de dikkat etmeniz gerekir.

Back
Yukarı