• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Kenzo 17Yasinda 94 kg

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 66_Kenzo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yaşını soranı dövüyosundur inandırmak için herhalde :D.
başarılarının devamını diliyorum..

Çok iyi ilerde daha iyi olacagını düşünüyorum böyle devam et arkadaşım.

Böbreklerini 10 yaşında bile eline almış olan birsürü diyaliz hastası var zaten, ayrıca bunların sporla, vücutla alkası da yoktur, gidin hastanelere bakın. fakat sadece adamın genetik olarak böbreklerinde bir problem varsa , veya ileride olacaksa steroidler , yüksek proteinli beslenme bunu tetikleyebilir. Yoksa her spor yapan , hatta kür yapan böbrek hastası olacak olsaydı kimse bu sporu yapmazdı.

Bu arada arkadaş yaşına göre kas hacmine sahip görünüyor ama acaba bunun ne kadarı su, ne kadarı yağ, o da ancak diyete girince belli olur.
Bu forumda bir arkadaş diyordu Türkiyede vücutçu yok, ağırlıkçı var. Bence de bu doğru , çünkü bakıyoruz Avrupada Amerikada elemanların kas hacmi kücük de olsa her yaz kupkuru mide ile çatır çutur geziyorlar. ama bizde kolların kalınsa , göğsün iri ise kimse karına bakmıyor, yağlı yağlı dolaşıyoruz. Vücutçu herşeyden önce estetik olmalıdır bence. (NOT: Bu sözlerim bu arkadaşa değil, genel konuşuyorum)

Yorumunuz güzel. almanyada durum sizin düşündüğünüzden farklı değil.

Turkiyede ağirlikçi var diyorsunuz. Doğrudur.

Sonuna kadar haklısınız.

bulkta dahil karın kasları gözükmeli bu benim dusuncem.

vücuıtcular pankreas ve karaciğere aşırı yükleniyorlar. Bunun neticesinde ortaya aşırı yağlanma çıkıyor.

Tuz alımıda işin içine girince kötü bir goruntu olusuyor.

sorun bunlardan kaynaklanıyor.

bir photo daha

Eklentiler

• IMG_0165.jpg
    IMG_0165.jpg
    89,8 KB · Görüntüleme: 1.328
Güzel gercekten tebriler gayet iyisin kenzo fakat o bel ve bacaklarla musabık olmazsın onlarada biraz önem verirsen süper olucaktır.

fakat kaç yıldır bu sporun içinde oldugun neler kullandığın çok önemli

Bazı arkadaslarımızda suplementleri zararsız şeyler zannetmiş fakat ne kadar zararsız sanılsada en nihayetinde kimyasal bir şey etten o kadar kolay protein çıkartılabilseydi ohoo...

Kullanılan katalizör maddeyi bilenler o tozlara bulasmaz bile eminim :)

En basında böbrekleri ve karaciğeri yorması zaten kacınılmaz ben çok kötü şeyler demiyorum ama hiç zararsızda denemez.

Birde senden bir ricam olucak kalf resimlerinide eklermisin.

Son düzenleme:
bravo tbrler. işin içine bu kur girince neler deişiyor gerçektende. umarım istediğin yarısmalarada katılabilirsin.

Öyle tepkiler almış olabilirsin ama konuya böyle girmen biraz megolamanımsı .genede ben yorumumu esirgemiym;mideyi de görsek iyi olurdu hep sırtın dönük yada giysilisin birinde önünü dönmüşün ondada elin kapatmış.görmememiz gereken bi tabaka falanmı var bilemicem de:D.şaka bi yana göğüsü üst göğüsle güzel uyumlamışsın . omuzlar iyi,sırtın geniş ama parçalanmaya ihtiyacı var.bunların dışında belli bi yağ oranının olduğu aşikar .iyi çalışmalar..

nasıl açıklasın ?
whey nedir , mstak nedir , animal pak nedir bilmiyordur ki . adını bilmediği her şeyi ilaç zanneden arkadaşlardan sanırım .
bu sporu kötüleyenlere dayanamıyorum.spor yap 19 unda böbrekleri eline al öyle mi ?

yağlı göbekli olsa arkadaş , her bulduğunu yese , spor yapmasa 19 unda daha mı sağlıklı olacak ?
ya da spor sadece futbol mu ?

Bu kadar sert bir cevaba gerek yok bence.Arkadaş spora değil suplementlere ve steroid gibi şeylere laf etmiş.

Bence bu konudada haklı,Evet böbrekleri eline alıcak kadar abartmamak lazım ama nede olsa kimyasal bir şey yabancı bir madde vücuta elbetteki zararı vardır suplementlerin.

Steroid lere birsey demiyorum onların zaten insanı hayvan bazına onların yapısına getiricek kadar etkileri var yorumsuz şeyler :) :)

bu konunun tartışıldığı başlıklar mevcut ordan devame derseniz daha iyi olur.

ve nasıl bir zarar vereceğini de açıklamalarıyla belirtmelisin

buda ön tarafim. evet kilo alarken karn kaslarina dikkat etmek lazim.. en mühüm olan onlarin gözükmesi.. temiz bulk icin

saygilarimla kenzo

Eklentiler

• 65479_1730496631383_1507524294_31761249_7174273_n.jpg
    65479_1730496631383_1507524294_31761249_7174273_n.jpg
    43,6 KB · Görüntüleme: 1.165
bu konunun tartışıldığı başlıklar mevcut ordan devame derseniz daha iyi olur.

ve nasıl bir zarar vereceğini de açıklamalarıyla belirtmelisin

Ben doktor veya kimyager değilim araştırabilirsin bende araştırdım.Ayrıca okulumda yapılan araştırmalarda bu yönde

ben belirli bir zarar belirtmedim ayrıca.

Back
Yukarı