Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
bitek o kötü acıkcası samıyorum 176 tıdan fazla olcağınıgenetik güzel, beslenme güzel, spor güzel
bir de boy uzarsa![]()
Böbreklerini 10 yaşında bile eline almış olan birsürü diyaliz hastası var zaten, ayrıca bunların sporla, vücutla alkası da yoktur, gidin hastanelere bakın. fakat sadece adamın genetik olarak böbreklerinde bir problem varsa , veya ileride olacaksa steroidler , yüksek proteinli beslenme bunu tetikleyebilir. Yoksa her spor yapan , hatta kür yapan böbrek hastası olacak olsaydı kimse bu sporu yapmazdı.
Bu arada arkadaş yaşına göre kas hacmine sahip görünüyor ama acaba bunun ne kadarı su, ne kadarı yağ, o da ancak diyete girince belli olur.
Bu forumda bir arkadaş diyordu Türkiyede vücutçu yok, ağırlıkçı var. Bence de bu doğru , çünkü bakıyoruz Avrupada Amerikada elemanların kas hacmi kücük de olsa her yaz kupkuru mide ile çatır çutur geziyorlar. ama bizde kolların kalınsa , göğsün iri ise kimse karına bakmıyor, yağlı yağlı dolaşıyoruz. Vücutçu herşeyden önce estetik olmalıdır bence. (NOT: Bu sözlerim bu arkadaşa değil, genel konuşuyorum)
ölcülerini yazman mumkumu kolun göğüsün bacak omuz kac cm
tahminimce kolun vardır 42 falan
olabilir halısın94 kg 172 boyunda fazla yağlı da değil , son fotoğrafada bakarsak 46-49cm vardır diye düşünüyorum kol ölçüsünü.
olabilir halısın
nasıl açıklasın ?
whey nedir , mstak nedir , animal pak nedir bilmiyordur ki . adını bilmediği her şeyi ilaç zanneden arkadaşlardan sanırım .
bu sporu kötüleyenlere dayanamıyorum.spor yap 19 unda böbrekleri eline al öyle mi ?
yağlı göbekli olsa arkadaş , her bulduğunu yese , spor yapmasa 19 unda daha mı sağlıklı olacak ?
ya da spor sadece futbol mu ?
bu konunun tartışıldığı başlıklar mevcut ordan devame derseniz daha iyi olur.
ve nasıl bir zarar vereceğini de açıklamalarıyla belirtmelisin