• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Kenzo 17Yasinda 94 kg

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 66_Kenzo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
seni yanlış anlamadığıma eminim.

katalizor maddeyi çok iyi bilen biri olarak zarrlı olduğunu savunmuşsun ama ucu açık.

neyse daha fazla offtopic olmasın.

Kenzo son havlulu olan fotografta güzel yalnız kilon fazla biraz yağlı vücudun 87-90kg arası daha güzel durucağını dusunuyorum

birde kalflı bir fotograf koyarmısın kollarla oranlamak istiyorum senden ricam :)

Kenzo son havlulu olan fotografta güzel yalnız kilon fazla biraz yağlı vücudun 87-90kg arası daha güzel durucağını dusunuyorum

birde kalflı bir fotograf koyarmısın kollarla oranlamak istiyorum senden ricam :)

Yağ oranının o kiloya çok normal olduğunu düşünüyorum.

Çok güzel bir vücudun var kenzo, özellikle yaşını düşünürsek çok çok büyük bir iş başarmışsın.

Tebrikler

Kiloyu tartışmak biraz saçma olur çünki kişinin isteği farklı olabilir. Mesela ben sırf kasımın gözükmesinden hoşlanıyorum haliyle yağsız vücut tipi seviyorum. Başkası dahada hacimli görünmek ister haliyle yağlı vücuda sahip olması gerekir vs. yani kişinin amacı önemli.

Son düzenleme:
Supplementlerin insan vücuduna olan etkisi daha önce başka başlıklar altında uzun uzun tartışılmış bir konu kimisi zararlı der kimisi zararsız der bu mevzu uzar gider daha önce de bu şekilde uyaıp gitmişti bu nedenle burada tartışmanın bir anlamı olduğuna inanmıyorum. Kişi bu sporu yapıyorsa sorar soruşturur araştırır bilgi edinir ve kararını verir burada bizden istenen resimlere yorum yapmamız resimlere yorum yapmanın haricinde yok şu zararlı sende bunu kullanmış havası seziyorum gibi sözler anlamsız oluyor bence.

yeni photoraf

Eklentiler

• 000_0006.jpg
    000_0006.jpg
    63,1 KB · Görüntüleme: 1.129
Gelecek görüyorum sende kardeşim yaşın daha çok genç moralini bozmadan devam et. Çok daha iyi olacaksın zamanla definasyona girmene hiç gerek yok bence. Dahada büyü zamanın var nasıl olsa.Daha büyüme çağındasın.. Girersin zamanla definasyonada. Bunlar önemli şeyler değil önemli olan kas kütlesini dahada arttırman ki imkanın da varmış seviyorsan bu işi sonuna kadar kullan imkanlarını canavar gibi çık karşımıza :)

gayet iyisin kenzo herkesin dedigi gibi biraz yağ var definasyona girdiginde çok daha göze hoş gelen bi vucuda kavuşursun başarılar dilerim

Azminden dolayı tebrik ediyorum ama bence hiç estetik bir vücudun yok.Gelişigüzel kilo almışsın gibime geliyor ve çok yağlısın.Bir an önce definasyona girip yağlarından kurtulmanı öneririm.

biliorum bulk yaparken yag oraninda yüksek oldugunu.. böyle yapmasaydim benchde dün 170kg bassammazdim.. mecbur lazim benim gözümde güc icin.. gücün olursada kas yapmakda daha kolay olur.. ve hic unutmayin 2 senedir yapiorum bu sporu !!

saygilarimla
Kenzo Karagöz

bunu iltifat olarak gör lütfen...

Tam bir aygırsın, gözlerinden ateş fışkırıyor, bir şeyler kazanmak için yanıp tutuşan gözler var, yaşın 17 ve bu yaşa göre inanılmaz bir vucut inşa etmişsin, sağlam bir definasyonun ardından bu yaşlarda podyumun tozunu soluman senin için büyük tecrübe olur, ben şahsen bu sporda geleceğinin parlak olduğunu düşünüyorum...

Kenzo diğer forum hangisi ölçülerinin olduğu?

Birde 170kg bench press videosu koyarmısın lütfen bize güzel gaz olur.İlginç kısmı 180 deadlift yapıp 170kg bench press :)

Kalf fotoğrafları rica etmiştim fakat görmedin sanırım.

Birde uğraştığın motorsporları varmı?

Back
Yukarı