kentucky fried chicken vs.. ile protein alma ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Paul_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Paul_

Üye
arkadaşlar herkese merhaba,

ben bazen çok yorgun geliyorum antremandan yemek yapacak halim kalmıyor o yüzden kfc den sipariş veriyorum haftada 1-2 kez, hamburger ve hot wings hot shots falan söylüyorum. sizce bu protein ihtiyacımı karşılarmı ? ne gibi zararları olur ?

birde bu hazır tavuklar tavuğa hiç benzemiyor
bikaçkere fast footta yemiştim buda öylemi bilmiyorum ama tavuk eti göremedim
oonun yerinde tavuk tadı verilmiş soya unu yiyorum hissi veren bir ŞEY yemiştim
bunlar nasıl bir ısıl işlemden vs geçiyorsa et etlikten çıkıyor
bukadar işlem sonrası protein değerleri nekadar işe yarar olur o da tartışılır

fast food baya sık yerim ben , ama şuna dikkat ederim, yanında kola mola değil su içerim. menü almam, yani patates olayına girmem.
mc den double quarter puonder, veya burgerdan triple whopper tarzı yemekler yanında patates vs yenmediği sürece gayet ideal besinler bence değer olarak. kentucky den favorim crispy strips, ah o ekmeğinin hastası olmasam çok iyi olurdu :)

fast food baya sık yerim ben , ama şuna dikkat ederim, yanında kola mola değil su içerim. menü almam, yani patates olayına girmem.
mc den double quarter puonder, veya burgerdan triple whopper tarzı yemekler yanında patates vs yenmediği sürece gayet ideal besinler bence değer olarak. kentucky den favorim crispy strips, ah o ekmeğinin hastası olmasam çok iyi olurdu :)

aynen bende cola ve patates yemiyorum zaten. onun yerine ayran yada cappy söylüyorum.

merak edenler için besin değerlerine baktım

KFC - Kalori Hesapla

Kalori ve Besin Değerleri | Burger King®

yukardaki kardeşimizin dediği gibi 5 protein alıyorsan 8 yağ alıyorsun. dikkat edicem bundan sonra. :)

en iyisi akşamdan yemeğini hazırlayıp ısıtmak , body ev işlerini öğretiyor erkeklere, yemek yapma bulaşık :D

Son düzenleme:
Tabloya baktım da yağı biraz fazla değil mi? Ayrıca bu fast food da kullanılan yağlar pek sağlıklı gelmiyor bana sürekli aynı yağda pişiyor herşey pratik olması için vb. bilemiyorum arada kaçamaklar yapıyorum yapmıyorum değil fakat her gün yemek farklı bir şey o_O

1 ölçek protein tozu iç hiç yoksa.Hem 25gr protein almış olursun hem karb-yağ almamış olursun hem de servisine=2tl vermiş olursun.Bol suyla da içersen seni doyurur.Suyla doymam diyorsan light sütle iç 200ml.32gr pro-12gr karbo 1gr yağ.2tl protein tozu masrafı=0.5tl de 200ml light sütün masrafı olsun 2.5tl ye o yedigin seyden 2 kat daha yararlı birşey girer vücuduna.

Back
Yukarı