Seks shoptan aspirin istemek gibi bir şey olur o dediğinPrezervatif alirken cekinirim diye bu olayi yaptim zaten. Ama simdi eczaneden sex oyuncagi bile alabilirim, tabi satiliyor mu bilmiyorum.![]()
Kendini rezil etmenin guzel yanlari da var. Kendini ozgur hissediyorsun. Kimseyi umursamiyorsun. Tabi bu o an oluyor geciyorSeks shoptan aspirin istemek gibi bir şey olur o dediğin
Şu din tartışmasını bırakıp mevzuya dönersek, senin rahatsızlığın çözümü olan bir kaygı bozukluğu. Burada nasıl kilo vereceğim diyen kişiye az ye dememizin sebebi belli, sayısız defa denenmiş, başarıya ulaştığı kanıtlanmış bir yöntemdir çünkü. Senin sorununun çözümü de elbette fobinin üzerine gitmek. Sayısız defa denenmiş, başarılı olduğu ispatlanmış bir yöntemdir. Ama bunu bir uzmanın kontrolünde yapman lazım. Üzerine giderken öncelik sıraları var, üzerine gitmenin dozu var. Ağırlık arttırır gibi, yavaş yavaş, progressive overload...Ve bunun nasıl yapılacağının eğitimini almış insanlar var. Bunlardan yararlan, sorununu çözersin. Rezil olup kendine saygını azaltmaya çalışman çözüm değil, tam tersine korktuğun şeylerin gayet normal, kesinlikle rezil olmayacağın şeyler olduğunu anlaman önemli.
Niye rezil oldum ki bu konuyu acarak?Kendini rezil etmissin su konuyla.bence bikacda resim at,kimligini açikla belki forumda seni yuzyuze yakınen taniyan vardir dahada rezil olursun.
Arkadasim ne kadar gereksiz insanlarsiniz. Bir sorunumu paylastim. Doktor bile rezil olmalisin diyorken sen ne biliyorsun ki bunun hakkinda?Aşırı bonzai tüketimi kişilik bozukluklarına yol açabilir.
Doktorun dedigini aynen soyluyorum: Senin rezil olman gerek ve rezil oldugunda aslinda bu kadar korkacak birsey olmadigini anlaman gerek.Biz sana hasta değilsin demiyoruz hasta kafalısın diyoruz hiç bir doktor böyle saçma sapan şey der mi doktor senle Billur geçmiş . Hastalığını kendi iÇinde yaşa millete sarkmadan burda bi gereksiz kompleks kişilik varsa o da sensin .[DOUBLEPOST=1426811323][/DOUBLEPOST]Ben seni rezil ederim gel sen hele