Kardeşim merhaba,
İlkokulda bende öyledim. Birşey olur sesim çıkmazdı. Birazda çekingen, utangaç bir yapım vardı. Çok küçüktüm, güçsüzüm hiç spor yapmamıştım. Genelde ezildim bu konudan dolayı. Liseye geçerken bu böyle olmayacak herneyse liseye gittim, biraz daha atılgan oldum. Ne kadar olsada hala küçük ve güçsüzüm. Lise 2 de 1.75 boyum vardı 56 kilo filandım. Fitnessa başladım. İlk 6 - 12 ay birşey olmadı zaten hiç dikkat etmemiştim beslenmeme, sporuma birşeyler oldu gibi olunca mutlu oldum. Şuan 72 kiloyum eski halimden eser yok, yeri geliyor kendi ağırlığımın 2 katı ağırlıklara girebiliyorum. Bunu sende başarabilirsin. Sadace olayı kafanda bitireceksin. Üşenmeyeceksin.
Ben bu sene üniversitede başka şehirde olacağım. Ailemden uzak bu spora dahada hakkını vererek asılacağım. 2015'in sonunda modelliğe başvurmayı düşünüyorum. Bakalım nasıl olacak hayırlısı diyelim. Bana böyle olacaksın deseler di ilk okulda gerçekten inanmazdım. Şuan eski halimden eser yok. Sadece kendine güven, göğüsünü ger, kafanda bitir bu olayı