Merhaba öncelikle, forumu bir süredir takip ediyordum ve artık üye olma zamanı geldi diye dusundum. Öncelikle 16 yasımda 1.70 boyunda 60 kiloyum. Varikosel ve kasık fıtığım var(ameliyatını cok onceden olmuştum). Ben sorumu sormadan onceden bir sey soylemek istiyorum. Ben küçükken ve aynı zamanda su anda hep en güçsüz oldum. Hep
Birileri bana zorbalık yaptı ya da ne kadar iyi davransamda
Hep birileri tabiri caizse beni dövdü. Sporla aram
Hic bir zaman iyi olmadı. Reflekslerim cidden cok kotu. Ve kendimi ne kadar doğrudur bilmiyorum ama cok güçsüz hissediyorum. Sanki kaslarım diger insanların 1/5 gücüne sahibim ve ben 10
Yaşındaki birine yenilebilirim gibi. Aynı zamanda ne kadar çalışsamda asla guclu olamayacağına dair bir inancım da var. Kısa sure once düşünmeye basladim bu konuda ve bir dovus spor/sanatına sans vermeye karar verdim. Ama nedense icimde başlasam bile birileri bir tekniği 3 gunde öğrenirse benim 20 gunde öğrenemeyecegim hissi var ve bu beni cok uzuyor. Kusura bakmayın uzun yazdım, benim
Sorum sudur; bana uygun ve efektiv dovus spor/sanatı nedir?
Not: Telefondan yazdığım icin hatalar olabilir kusura bakmayın.
Birileri bana zorbalık yaptı ya da ne kadar iyi davransamda
Hep birileri tabiri caizse beni dövdü. Sporla aram
Hic bir zaman iyi olmadı. Reflekslerim cidden cok kotu. Ve kendimi ne kadar doğrudur bilmiyorum ama cok güçsüz hissediyorum. Sanki kaslarım diger insanların 1/5 gücüne sahibim ve ben 10
Yaşındaki birine yenilebilirim gibi. Aynı zamanda ne kadar çalışsamda asla guclu olamayacağına dair bir inancım da var. Kısa sure once düşünmeye basladim bu konuda ve bir dovus spor/sanatına sans vermeye karar verdim. Ama nedense icimde başlasam bile birileri bir tekniği 3 gunde öğrenirse benim 20 gunde öğrenemeyecegim hissi var ve bu beni cok uzuyor. Kusura bakmayın uzun yazdım, benim
Sorum sudur; bana uygun ve efektiv dovus spor/sanatı nedir?
Not: Telefondan yazdığım icin hatalar olabilir kusura bakmayın.