Kendime Zarar Mı Veriyorum?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AxelTR
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

AxelTR

Üye
Merhabalar , 13 yaşındayım boyum 1.67 yaşıtlarıma göre biraz uzunum ancak 50 kilo olduğum için boyuma göre biraz güçsüz kalıyorum bu yazın kafaya taktım hayatıma Kickboks'u soktum ve kilo almaya çalışıyorum iştahım aniden açıldı yiyorum ancak bir gün az yiyince aman kilo kaybederim diye üzülüyorum. Kilo alırken fit bir vücut istiyorum(öyle hacimli hayvanımsı bir görüntü değil zaten bu yaşta kötü olur) yani istediğim sadece kasları belirli fit bir vücut. Kickboks salonunda bench press var 10 kg ağırlık ile onu yapıyorum evde kendi ağırlığımla çalışıyorum filan aletlerle çalışsam bile düşük kilolarla çalışıyorum. Bi öneri verebilir misiniz? :/

Merhabalar , 13 yaşındayım boyum 1.67 yaşıtlarıma göre biraz uzunum ancak 50 kilo olduğum için boyuma göre biraz güçsüz kalıyorum bu yazın kafaya taktım hayatıma Kickboks'u soktum ve kilo almaya çalışıyorum iştahım aniden açıldı yiyorum ancak bir gün az yiyince aman kilo kaybederim diye üzülüyorum. Kilo alırken fit bir vücut istiyorum(öyle hacimli hayvanımsı bir görüntü değil zaten bu yaşta kötü olur) yani istediğim sadece kasları belirli fit bir vücut. Kickboks salonunda bench press var 10 kg ağırlık ile onu yapıyorum evde kendi ağırlığımla çalışıyorum filan aletlerle çalışsam bile düşük kilolarla çalışıyorum. Bi öneri verebilir misiniz? :/
Nizami Şınav, Dar Şınav, Karın egzersizleri, Barfiks, Dips bunları yapabilirsin lakin salona yazılmanı öneririm önce güçlen, irileş sonra kickbox a yönel

Nizami Şınav, Dar Şınav, Karın egzersizleri, Barfiks, Dips bunları yapabilirsin lakin salona yazılmanı öneririm önce güçlen, irileş sonra kickbox a yönel
Hocam bende istiyorum yani hayvanımsı bir gücüm olsun biri sataşınca kendimi koruyabilmeyi şükür yine yaşıtlarıma göre hiç boş insan değilim ama boyuma bakınca bi garip hissediyorum kalıplı filan görünmek istiyorum ancak aynı zamanda fit olmak istiyorum.

Her gün vücut ağırlığım ile çalışıyorum hatta ilk başlarda (bundan 6-7 ay öncesine) kadar 1 şınav çekemezken şimdi 1 sette 15 şınav çekebiliyorum yani güçleniyorum ama kilo olmak istiyorum. Şunu da ekliyeyim ben boyum uzun olsun istiyordum kendime hedef koydum süt vb. ile beslendim ve 1 senede 12 cm gibi baya bir uzunluk katettim ancak dediğim gibi zayıf kaldım bunu çözmem gerek.

kickboxla bodybuildign aynı anda gitmez ikiside birbirine zarar verir bıdyci vücudu yaparsan ayağın kalkmaz düzgün dövüşemessin senin isteğin hangisiyse git onu yap

Back
Yukarı