merhaba arkadaşlar kendime göre şöyle bir program hazırladım ve 1 haftadır uyguluyorum.. gece 11 de antremana başlayıp 40-50 dk koşu+hızlı yürüyüş şeklinde cardio yapıyorum ardından 10 dakika ara verip vg denilen göğüs kol sırt vs çalışmaları yapıyorum + mekik çekiyorum 1 saat kadar sürüyor buda, antreman gece 1 gibi bitiyor.. sonra 1 gün ara verip diğer gün aynı şekilde cardio yapıp ve 10 dakika aradan sonra şınav barfiks gibi hareketler yapıyorum şınavda 20*3 şeklinde çeşitli kombinasyonlar barfikste 5-7 * 3 şeklinde kombinasyonlar çalışıyorum + çeşitli kombinasyonlarda mekik çekiyorum buda 45-50 dk sürüyor.. ve yine gece 1 gibi bitiyor.. antremanlardan sonra sitede yazdığı gibi mevye suyu vb şeylerden takviye yapıyorum duş falan aldıktan sonra yumurta süt peynir vs yiyorum 30-45 dk sonra yatıyorum.. haftada 3 gün birgün cardio+vg birgün ara birgün cardio+ şınav-barfiksşeklinde uyguluyorum.. size göre bu nasıl bi programdır.. sorunum bel - bacaklarda hafif yağlanma ve seri olamama vs.. istediğim serilik, güç ve üst tarafı genişletmek
şimdiden teşekkürler