Kendi oluşturduğum beslenme programım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
133 kiloyum 1.76 boyundayım sporla beraber şu beslenme programını uyguluyorum tavsiyelerinizi ve yanlışlarımı söyleyin lütfen:

Sabah: Eti Lialif yulaf ezmesi içine 1 muz yada yarım muz yarım şeftali üzerine sek yağsız light süt

Öğle: Tavada yağsız tavuk ya da ızgara tavuk yanına domates biber salatalık (bunlar çiğ) ve yoğurt

Akşam: Izgara tavuk + salata / ton balıklı salata

Not: Ara öğünlerde ise yeşil elma

Günlük 4 litre civarı su içiyorum ve çok fazla sade soda.

Almam gereken ekstra bir besin veya bunlar arasında almamam gereken bir besin var mı ?

Bende aynı kilodaydım 3 ay önce şuan 103 kiloyum. Sabah kahvaltına kesinlikle haşlanmış yumurta koymalısın 1 yada 2 adet, peynir yemelisin ki protein alsın vücut. Spor yaptığını yazmamışsın , yaparsan oldukça faydasını görürsün. Sporla beraber gözle görülebilecek farklılıklar oluşacaktır. Sade sodayı çok fazla içme ben günde 2 taneden fazla tüketmiyordum , yerine ayran ve bitki çayları tüketebilirsin.

Son düzenleme:
Çevreden gelen uyarlardan dlayı ben de farkettim ki kahvaltıda eksiklerim var yumurta beyazı peynir ve domates salatalık eklemeyi düşünüyorum. teşekkürler tavsiyelerin için.

Dikkatimi çeken sabah hariç hiç karbonhidrat almaman, çok düşük seviyede karbonhidrat alımı metabolizmanı yavaşlatacaktır.

Maden suyu konusunda ise 1-2 yeterlidir abartmamak lazım.

Değerli üyemiz;
Konu başlığınız kilitlenmiştir.
Kilitlenme sebebi ;

* Günlükler bölümüne açtığınız başlık günlük niteliğinde değil soru niteliğindedir.10.07.2011 tarihinde yapılan duyuru gereği günlükler bölümüne açılan soru başlıkları artık doğru bölüme taşınmamakta ve içeriğine bakılmaksızın kilitlenmektedir. (ayrıca bkz : Forum Kuralları Madde-25)

Lütfen başlık açarken en doğru bölüme açmaya özen gösteriniz ve 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı