Kemiklerin ince olması ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kemald
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kemald

Üye
14 yasındayım boyum 1.70 kilom 66 , Bu sporda 9. ayım . Basladıgımda 55kiloydum . Asıl sormak istedigim benim kemiklerim cok hafif ve ince bu avantajmıdır yoksa dezavantajmıdır ? Su anda kol ölcüm 33cm olmasına ragmen cok estetik duruyor. Yag oranım oldukca düsük .

O zaman ne mutlu sana sorun yok ki bize ne soruyorsun kemiklerin sertleşmemiş zaten çalıştıkça olur bu.

Demek istedigim avantajmıdır ? Kalın kemikli arkadaslarım var 6. ay olmasına ragmen cok hızlı gelisiyorlar fakat benim beslenmem cok iyi olmasına ve gainer aminoacid de kullanmama ragmen onlar gibi hızlı gelisemiyorum.

Demek istedigim avantajmıdır ? Kalın kemikli arkadaslarım var 6. ay olmasına ragmen cok hızlı gelisiyorlar fakat benim beslenmem cok iyi olmasına ve gainer aminoacid de kullanmama ragmen onlar gibi hızlı gelisemiyorum.

Yaşın daha çok erken. Supplementlerede başlamışsın. Eğer devam edeceksen kasların kemikleri sıkıştırması sonucu kemiklerin sertleşir ve büyümesi yavaslar. Boyun uzamayabilir. Ağır çalışmakdan uzak dur. Fitness tarzı çalış

salona ılk yazıldıgım gun hoca baktı bana dedı kemıklerı kalın bu avantaj demıstı.

bana gore avantaj ve daha ıyı duruyor cunku benım fıkrım tamamen bazıları var kız gıbı ıncecık zayıf o tarz beyenmıyorum bıde bazıları var spor yapmamasına ragmen ırıyarılı yapılı kemıklerı kalındaha ıyı duruyor erkekte benım fıkrım bu.

Back
Yukarı