kemiklerin belirginleşmesi ?

Ferhat_V

Üye
arkadaşlar body&vg yapmıyorum..sadece protein diyetiyle cardio.. sorunum göğüs üst bölgemde ve omuzlarda kemiklerin ciddi şekilde belirginleşmesi..elimi atınca direk kemiğe geliyor eskiden böyle değildi..çok aşırı kiloda vermedim neden böyle beslenemeyipde kasmı yakıyorum ? yoksa yağdan mı yakıyorum aynen devammı ?

benimde göüsümün üstündeki kemikler belirgin bu tüm vücut geliştirenlerde vardır ama seninki çok belirgin erhalde ?

Kemiklerin belirginleşmesinden kastın ne. Misal bende elimi sırtıma attığım zaman kas ve kemikleri hissediyorum. Ama yağsız bir kütle olduğundan dolayı. Senin kin de ise böyle mi yoksa parmaklarında ki gibi kemiklerin belirginleşmesinden mi bahsediyorsun

Fotoğraf çek koy anlatamazsın böyle.

2 fotoğraf ekliyorum arkadaşlar.eskiden bu kadar belirgin değildi bunlar.

100 kiloluk bir insanda normalmi bu kadar belirgin olması..hergün cardio yapıyorum acaba düzgün yağ yakabiliyormuyum yoksa kaslarmı eriyor göğüsüm iyice çıkmaya başladı güvercin göğüs gibi ama öyle değilim normalde..

Eklentiler

• DSC04358.JPG
    DSC04358.JPG
    69,3 KB · Görüntüleme: 464
  • DSC04364.JPG
    DSC04364.JPG
    60,9 KB · Görüntüleme: 456
kardeş o kemiklerin çıkmamasını istiyorsan üst göğüs(ıncline bench press) çalışacaksın.göğüslerinin üst kısmı kas ile dolacak kemik çıkmayacak.birde butterfly çalışırsan sorunun çözülür :)

ben vücut geliştirme yapmıyorum sadece cardio ve mekik amacım yağ yakımı..ama aşırı şekilde spor yaptığım için kaslarmı eriyor onu merak ediyorum bu zamana kadar kemiğini hissetmeyen bir insandım bel çevremdede artık ciddi şekilde hissediliyor.:D.yağmı yakıyorum kasmı merakım bu.

Bir şeyin yok :) yağ yakmışsındır.

Yane ordaki kemikler öyle olur zaten ,bende baya bir belirgin , sen kilolu olduğun daha az belirgin

Back
Yukarı