Neden[DOUBLEPOST=1536937228][/DOUBLEPOST]ne diyorsun arkadaşım? sen nerede yazdığının farkında mısın?
Nerde acayim bu konuyu bilgi versen birne diyorsun arkadaşım? sen nerede yazdığının farkında mısın?
aslında sana bir şey yazmamak lazım. arkadaşın değilim ben. git başka foruma yaz.Neden[DOUBLEPOST=1536937228][/DOUBLEPOST]
Nerde acayim bu konuyu bilgi versen bir
çivili beyzbol sopası ile gezip kafalarını parçala... bu tarz bir tavsiye bekliyorsan yanlış yerdesin, forum olarak her türlü (zorunlu olmadıkça) kavgaya karşıyız
Hayir ilk dovusum değil[DOUBLEPOST=1537088074][/DOUBLEPOST]Bizden yardımmı istiyorsun Ne yapalım kardeş ? Git dövüş sporuna yazıl ve kavga etme. heyecan yaparsın çünkü belli ilk defa dövüşüyorsun.
Aynen saolda bazen isler oyle bir duruma geliyorki insan tutamiyor kendinisakın hiç kimseyle kavga etme ne yaparlarsa yapsınlar sabret sinirlenme küfretme meydan okuma kozlarınızı paylaşmayın alim ile yaren olan bulur mertebe cahil ile yaren olan döner emrkebe demiş atalarımız ilim irfan sahibii kimselerle muhatap ol ne kaslara ve yumruğa ne bileğe ne boya posa güvenme kalp kırmak çok büyük günahtır haklı isen de haklı davandan cazgeç sevap kazan sakın bahane arama onalr bana bulaşıyor deme ahketseelrde uzak dur spor yap sağlıklı ol aklı selim hareket et yunanistanla ya da israil ile savaşmıyoruz karşımızda ülkemize saldıran empaeryalist coniler de yok sen nmkkorma sakın RAB sana yakın ALLAH YAR YAR ALLAH YAR YAR ALLAH YAR
Benden küçük olduğunu varsayarak gir aralarına dal içinden birtanesine sağlam bir kafa at sakin bir şekilde sonra paşa paşa dayağını ye çık tosunum.Ben yoldan gecince 5 6 velet benden 2 3 yas kucukler bana bulasiyorlar ne yapmaliyim ayrica mecbur kalsam kavga aninda ne yapmaliyim ilkin kafami atsam yumrukmu bide atamiyirum heyecanla yardimmm