Kavga etmem lazim yardim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben yoldan gecince 5 6 velet benden 2 3 yas kucukler bana bulasiyorlar ne yapmaliyim ayrica mecbur kalsam kavga aninda ne yapmaliyim ilkin kafami atsam yumrukmu bide atamiyirum heyecanla yardimmm

çivili beyzbol sopası ile gezip kafalarını parçala... bu tarz bir tavsiye bekliyorsan yanlış yerdesin, forum olarak her türlü (zorunlu olmadıkça) kavgaya karşıyız

Bizden yardımmı istiyorsun Ne yapalım kardeş ? Git dövüş sporuna yazıl ve kavga etme. heyecan yaparsın çünkü belli ilk defa dövüşüyorsun.

sakın hiç kimseyle kavga etme ne yaparlarsa yapsınlar sabret sinirlenme küfretme meydan okuma kozlarınızı paylaşmayın alim ile yaren olan bulur mertebe cahil ile yaren olan döner emrkebe demiş atalarımız ilim irfan sahibii kimselerle muhatap ol ne kaslara ve yumruğa ne bileğe ne boya posa güvenme kalp kırmak çok büyük günahtır haklı isen de haklı davandan cazgeç sevap kazan sakın bahane arama onalr bana bulaşıyor deme ahketseelrde uzak dur spor yap sağlıklı ol aklı selim hareket et yunanistanla ya da israil ile savaşmıyoruz karşımızda ülkemize saldıran empaeryalist coniler de yok sen nmkkorma sakın RAB sana yakın ALLAH YAR YAR ALLAH YAR YAR ALLAH YAR

Bizden yardımmı istiyorsun Ne yapalım kardeş ? Git dövüş sporuna yazıl ve kavga etme. heyecan yaparsın çünkü belli ilk defa dövüşüyorsun.
Hayir ilk dovusum değil[DOUBLEPOST=1537088074][/DOUBLEPOST]
sakın hiç kimseyle kavga etme ne yaparlarsa yapsınlar sabret sinirlenme küfretme meydan okuma kozlarınızı paylaşmayın alim ile yaren olan bulur mertebe cahil ile yaren olan döner emrkebe demiş atalarımız ilim irfan sahibii kimselerle muhatap ol ne kaslara ve yumruğa ne bileğe ne boya posa güvenme kalp kırmak çok büyük günahtır haklı isen de haklı davandan cazgeç sevap kazan sakın bahane arama onalr bana bulaşıyor deme ahketseelrde uzak dur spor yap sağlıklı ol aklı selim hareket et yunanistanla ya da israil ile savaşmıyoruz karşımızda ülkemize saldıran empaeryalist coniler de yok sen nmkkorma sakın RAB sana yakın ALLAH YAR YAR ALLAH YAR YAR ALLAH YAR
Aynen saolda bazen isler oyle bir duruma geliyorki insan tutamiyor kendini

Ben yoldan gecince 5 6 velet benden 2 3 yas kucukler bana bulasiyorlar ne yapmaliyim ayrica mecbur kalsam kavga aninda ne yapmaliyim ilkin kafami atsam yumrukmu bide atamiyirum heyecanla yardimmm
Benden küçük olduğunu varsayarak gir aralarına dal içinden birtanesine sağlam bir kafa at sakin bir şekilde sonra paşa paşa dayağını ye çık tosunum.

Bak güzel kardeşim kaygıların var ve seni belki de forumdaki tek ciddiye alan insan olarak yazıyorum; belli ki yaşın küçük. Taş çatlasın 16-17 evrelerindesin. Böyle şeyler her zaman olur. Hayatta bazı zamanlar kulak asmamayı öğrenmelisin. Çünkü yersiz ve gereksiz bir bela. Bir erkeğin öğrenmesi gereken en temel kural kardeşim; namusuna ve ekmeğine göz dikilmediği takdirde savaşmayacaksın. He sana sokağın ortasında saldırır, yapacak birşeyin kalmaz; o zaman da elin armut toplamasın. O an zihnini boşalt, şöyle yapacaktım böyle yapacaktım diye düşünme. Konsantre ol ve gerekeni yap. Ama dediğim gibi kavga etmek ancak iki lafı bir araya getiremeyen iq seviyesi ayakkabı numaralarını geçmeyen adamlara göredir.

Değerli üyemiz;
Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

Forum Kuralları Madde-25'e aykırı başlık!

25- Kavga önerisi istemeyin, öneride bulunmayın! Kavga etmek,dövüşmek,tehdit etmek,tabanca,silah,bıçak vb konuları içeren , bu konularda tavsiye isteyen, tasviye veren, özendiren mesaj ve konuların paylaşılması yasaktır.​
Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı