Kauss Supplement Günlüğü

Bugün spora gitmedim dün gittiğimde;

Sabah uyanır uyanmaz nitro tech - vpx glutamine shake
Spordan 30 dk önce 1 tablet weider thermo caps
10 dk. sonra MT neurocore + mp creatine
10 dk sonra olimp. l-carnitine
spordan hemen önce 5 adet gaspari bcaa
Sprdan hemen sonra 5 adet gaspari bcaa
Eve gelir gelmez mp recon
30 dk sonra nitro tech + mp glutamine + mp creatine +bsn true mass
Yemekten önce 1 adet ultimate cla
Yemekten 3 saat sonra mp combat + mp glutamine
Akşam yatmadan 30 dk önce dymatize casein + vpx glutamine
Yatmadan hemen önce Ultimate Cla

Sabah uyanır uyanmaz nitro tech - mp glutamine
Antrenmandan 30 dk önce 1 adet weider thermo caps
Antrenmandan 20 dk önce MT neurocore + mp creatine
Antrenmandan 10 dk önce Olip l-carnitine
Antrenmandan hemen önce 5 adet gaspari bcaa

Antrenmandan hemen sonra 5 adet gaspari bcaa
Eve gelir gelmez mt nitro tech + mp glutamine + mp creatine + bsn true mass
Yemekten 15 dk önce Ultimate cla

Şuana kadar kullanımım böyleydi.
Thermo capsi yarın bir aksilik olmazsa 2 tablete çıkarıyorum. Normal porsiyon 3 tablet zaten.

Bunun yanında yarınki antrenmanda gaspari bcaa'yı bitirmiş oluyorum. Elimde ki MT amino fx'i kullanacağım daha önce de söylemiştim sanırım. Onu da bitirdikten sonra MP recon' u kullanacağım. Tabi bu şuan ki düşüncem.

Gerçi antrenman öncesi bir çok ürün kullandığım için zamanlama da sorun yaşayabilirim. MT amino fx'i antrenman sonrası kullanabilirim. Ki antrenman öncesi kullanımımda daha fazla yarar görmüştüm. Belki antrenman sırası da kullanabilirim şuan karar veremedim.

Bunun yanında 2 tüp olimp l-carnitine kaldı. Bir paket power systemin l-carnitini var. Olimpler bitince power systemin kini kullanmayaca başlayacağım.

Bir diğer nokta da yarın aksilik olmazsa promera con cret tablet versiyonu elime geçiyor.
Gerçi creatine'e 1 hafta ara vermeyi düşünüyorum

Dün kullandığım şekilde supplementleri kullandım. 2 fark vardı. 1. weider thermo capsi 2 tablet aldım. 2. farklılıkta antrenman sonrası sadece 5 adet gaspari aldım. Ve tabi antrenman öncesi de. Ve gaspari bcaa bitti.

Thermo caps'ten mi bilmiyorum ama antrenman boyunca midemde bir yanma var hani yediğiniz bir şey dokunur da ağzınıza gelir ya öyle bir his. Şuan da var. Açıkcası ilk kullanmaya başladığımda da vardı ama piskolojiktir diye önemsememiştim. Ne zaman kullansam bunu hissettiğim için sanırım thermo capsten. Bu antrenmanda neurocore'un tadı azıma geldi ve açıkcası çıkaracak gibi de oldum.

Supplement kullanımına biraz ara vereceğim. Hiç değilse kan tahlili yaptırıp sonuç gelene kadar. 15 Ağustostan beri aralıksız supplement kullanıyorum. Sanırım en fazla 1.5 hafta filan ara vermişimdir. Daha önce 2 kere kan tahlili yaptırmıştım. İlkinde bazı değerler yüksekti 2. de ise değerlerin düştüğünü görmüştüm.

3. Kan tahlilimin sonuçlarına göre supplement kullanımına devam edeceğim. Sanırım cuma günü yada pazartesi günü yaptırırım gibime geliyor.

Kan tahlili yaptıracağım gün belli olduğu zaman ondan bir gün önce spora gitmeyeceğim çünkü CK değerini etkiliyor.

Kestirebiliyorum açıkcası. Tabi ki %100 olmayabiliyorda. Ama şöyle diyeyim neurocore'u ilk kullandığım zaman çok iyi verim alıyordum şuan o verim yok misal. Geçen gün assault kullandım bir antrenman ve farkı daha iyi anladım.

Glutamine de misal kullanmadığım zaman recovery de sorun yaşadığıma şahit oluyorum. Yada çok sert idman yaptığımda ki genelde böyle oluyor recon kullandığımda daha çabuk toparlanıyorum.

Supplement çeşitliliği olduğu için şaşırtmam kolay oluyor bünyeyi. Şuana dek 2 tahlili de memleketimde yaptırmıştım. Teki yaz sonuydu diğeri de bayram tatili. Babam doktor olduğu için sorun olmuyordu.
Burada daha nerede yaptıracağımı bilmiyorum. Yeditepe Üni. Bağdat caddesinde diş hastenesi var onun altın polikiniği var. Orada yaptırmayı düşünüyorum.

Böbrek ve karaciğer değerleri genelde.

Teşekkür ederim yorumun için.

Benimde kombinasyonum seninki gibi kalabalık biraz fakat mesela glutaminin etkisini hissedemiyodum. Aminox kullanıyodum yanında ve aminox bittiği anda kas ağrıları başladı. Glutamini soruş sebebim buydu.

Neurocore da merak ettiğim bir ürün. Bi güç artışı yaşadın mı? Con-cret sipariş etmişsin sanırım. Gelince aradaki farklarını hissedip paylaşırsın umarım. Takipteyim :)

Dediğim gibi supplement kullanımını durdurdum. Yalnız son tüp kalan l-carnitine'i kullandım. Ve o dediğim ekşime ve tat olayını hiç yaşamadım. Sanırım şüphelendiğim weider thermo caps'ten kaynaklanıyormuş.

Çarşamba-Perşembeye kadar supplementsiz devam edeceğim. Ondan sonra weider thermo caps olmadan çalışacağım ve o zaman daha iyi anlamış olurum

Kauss sana özenip MusclePharm Re-con ve Assault aldım ve ikisinden de çok memnunum.Hele ki Assault harika.1-2 kez kullanmayayım performansım nasıl olacak diye ara verdim hakikaten kayda değer bir düşüş yaşadım.

Yalnız ikisinin de tatları berbat ötesi...Deseler ki üst üste 10 bardak Re-con ve Assault iç,Milla Jovovich'le evleneceksin,ömrünün sonuna kadar yetecek para da var vs. gene içmem.

Kauss sana özenip MusclePharm Re-con ve Assault aldım ve ikisinden de çok memnunum.Hele ki Assault harika.1-2 kez kullanmayayım performansım nasıl olacak diye ara verdim hakikaten kayda değer bir düşüş yaşadım.

Yalnız ikisinin de tatları berbat ötesi...Deseler ki üst üste 10 bardak Re-con ve Assault iç,Milla Jovovich'le evleneceksin,ömrünün sonuna kadar yetecek para da var vs. gene içmem.

Valla Milla Jovovich'e denerim de bitirebilir miyim bilmiyorum :)

Arkadaşlar kombinasyona ara verdim. Daha doğrusu en son mesajımdan itibaren kullanmıyorum. Bu burada ki supplementler için geçerli değil hepsini bırakmış durumundayım :)

Hayır hiç bir sıkıntı yok. Hepsi gayet iyi çıktı. Fakat midem de gastrit sorunu vardı başlangıç seviyesindeydi. Supplementlerle alakalı bir durum değil buna şimdi reflü de eklendi. 1 hafta filan yediklerimde sorun yaşadım. Supplementlere de ara vermiş bulunuyorum.

Merhaba Kauss

Bende yogun bir supplement kullanımı içindeyim aşağıdaki şekilde kullanıyorum , yaklasık 2 aydır aralıksız aynı sekılde oncesınde 1 ay ara verdım ancak oncesı 4 ay aralıksız kullanmıstım , sorum su özelıklıe 2 aydır assault ve halo kullanıyorum son 15 gundur kollarımda karnımda gogsumde kızarıklık ve sıvılceler olusuyor antreman gunlerı almayınca azalıyor , karaciğerde sorunmu var demektır bu , hangi doktora gorunmelıyım ve hangı testlerı yapmalıyım yardım lutfen

Sabah Kalkıış 08.00 1 Ölçek Optimum Gold Whey - 1 tablet multivitamin

Aksam Saat 18:00 3/4 Ölçek MusclePharm Assault

Akşam Saat 18:45 5 gr Creatine

Akşam Saat 19:15 Antreaman içinde 1 ölçek 14 Gr Bsn Amino X

Antreman Sonrası Saat 21:45 1 Ölçek 5 Gr Glutamine

Antreman Sonrası Saat 22:00 1 Ölçek Optimum Hydrowhey

Antreman Sonrası Saat 22:30 1,5 Ölçek 30 Gr Anabolic Halo

Yatmadan Önce Saat 23:30 Calcimax- D3 Efevesan Tablet

Yatmadan Önce Saat 23:45 Magnorm 365 mg Efevesan Tablet

Creatine e ara veriyor musunuz ? Günlük ne kadar su içiyorsunuz ? Kızarık ve sivilce dışında bir sorununuz var mı ?

Kullandığınız supplementlerin etkisi olabilir. Doktora gitmen daha iyi. Ben daima ufak detaylarda bile doktora gidilmesini savunanlardanım. Kötü bir şey varsa başlangıçta yakalamak daha iyidir. Bu sende kötü bir şey var anlamında demiyorum. Bunun dışında doktora gidersen durumu anlatırsan zaten o gerekli testleri isteyecektir. Ama böbrek ve karaciğer değerlerine baktırmak bile yeterlidir. Bana kalırsa. Tabi ki son söz doktorun.

Bu arada sağolsın kratos1, işallah sende de bir şey çıkmaz.

Merhaba Kauss,

Doktora gittim , Kalbimde Mitral Kapak rahatsızlıgı vardı , doktor zayıflamamı istiyordu bende 7 aydır başladım bu spor a yaş 38 oldu , doktor dun ooo super z<ayıflamıssın dedı 7 ay once 95-98 aralıgındaydım, şu an 79 kg yim ancak testler sonucu agır calısmıs ve kalp kapagına bıraz zarar vermıssın dedı , agır spor ve supplement kullanımını yasakladı :( , tamda vucudum sekıllenmıs sıx pack ler cıkmaya baslamıstı yıkıldım resmen , supplement kullanımını sona erdırmek tamam ama spor u bırakmak kotu olacak , gercı , kosu , bısıklet , yuzme mekık hafıfı sınav yapabılırsın ancak agır kaldırmak yuklu agırlık yok hafıf kglerle calıs dedı , mevcutta hafıf kg lerle vucut yapmak yada var olanı korumak mumkunmu acaba

selamlar

Onur

onur, kullandığın suplementlere baktım bence baya fazla kullanmışsın, yani vücut için tek çare suplement psikolojisiyle yüklenmişsin gibi bi hava oluşmuş, amino asit ve protein tozu dışında pek bişey kullanmam ben, buna rağmen temkinli kullanırım herhangi bir organa fazla yüklenmeyeyim diye, sonuçta bana daha senelerce lazım her organım motora sonradan takılan Nos sistemi motorun ömrünü kısaltıyor:)

bence şuan proteinini et süt yumurtadan alarak, suplement olarakta sadece amino asitle (önerilenin en fazla yarısı olacak şekilde) destekleyebilirsin, bunda bi zarar olmaz vücuduna, en azından var olanın erimesini minimumda tutmana destek olur

vücut kendi kendini düzeltebilecek yenileyebilecek şekilde tasarlanmıştır, istirahatle büyük ölçüde toparlarsın değerlerini düzene sokarsın, ama şimdilik hafif çalışmalar yaparsın lakin bence en az bikaç ay hiç bişey elleme,

hafif çalışmaylada fit vücut mümkün yani moralini bozma sakın, toparladıkça bi kontrole daha gidersin doktora, ona göre yeni bi çalışma sistemi oluşturursun

Son düzenleme:
Nestor , ilgin için teşekkür ederim ant öncesi ve sonrası aldıgım tum supplementleri bıraktım , antreman agırlıklarını ve set sayılarınıda azaltıyorum 1-2 ay agırlık calımadan kardıo ıle devam edeceğim ancak sonrasında hafıf agırlıkla var olanı korumak ve daha belırgenlıstırecek bır antreman programı varmıdır , nasıl bulurum yardımcı olacak birilleri varmıdır acaba onu araştıracağım.

selamlar

Onur

Onur36 hiç sorun değil. Kafanı fazla takma. Zaten cardio ve karın hareketleriyle istediğin six packlere kavuşursun. Sonuçta yağ oranını azaltacaksın. Unutmadan düzenli bir beslenmen olması şartıyla.

Tekrar sayılarını arttırıp kilo düşürüp kaslarını parçalayabilirsin. Böylelikle daha şekilli durursun

Kauss , 10 gun bir şey yapmayacagım tum supplementlerı bıraktım kardıo ve hafıf agırlık calışmalarına gelecek hafta baslayacağım ozaman sadece proteın tozu whey almaya devam edeceğim , doktorum bunda bir sakınca görmedi , artık caridio ve hafif agırlıklarla yapılabıleceği yapıcaz .

Sanırım 13 Ocaktan beri supplement kullanımını durdurmuştum. Bulk dönemini de Şubat ayında bitirdim. Günlüğe 79 kg ile başladım. Kasım ayı ortası yada sonu gibi bulk dönemine girdim. Kilom 77'ye düşmüştü arada.
Bulk bilançosu kilo bazlı

29 Aralık 84,950 kg
14 Ocak 86,300 kg
1 Şubat 88 Kg

Definasyon için belli bir beslenme programı uygulamadım. Fakat bu hafta itibariyle daha düzenli bir programa başlayacağım. Ve 1 aydır neredeyse adam gibi spor yapamadım. Bazı özel sebepler yüzüne. Mide rahatsızlığımda geçmiş bulunuyor.

Şuan ki kilom Mart 20 ile 82.200 kg. Şuan ölçü alamıyorum en yakın zamanda alacağım. Amacım Haziran ayına kadar 78 kg ya düşmek. Ki bu başarılabilecek bir sonuç fakat kademeli olarak hedeflerimi arttırmaktan yana olmuşumdur. Hayel kırıklığı yaşamamak adına. Esas amacım 75-76 kg ya düşmek. Ama bunu yapabilir miyim bilemiyorum.

Definasyon için

BSN hyper shred, power system l-carnitine, ultimate cla kombinesi yapacağım. Bcaa ve glutamine ile desteklemeyi düşünüyorum. Açıkcası protein tozu filan kullanmayı pek düşünmüyorum. Bu sefer karbo ile protein miktarını da düşürmekten yanayım.

Back
Yukarı