Kauss Supplement Günlüğü

bence kafaya takıyorsun. 1 - 2 hafta ara ver herşeye kafana göre takıl gez toz 2 hafta da gerileme olmaz. kafan dolu anladığım kadarıyla. 1-2 hafta ara ver kış dönemi zaten yağlanma illa olacak fakat çok yada az olması senin elinde.

sonuç olarak 1-2 hafta tamamen ara ver düzeliceksin mental ve bedensel olarak.

Voltaj açıkcası başka sebeplerden de kafam dolu. Fakat bu hafta sonu tekrar kendime söz verdim ve hedefimi yineledim. Vücudumu izah etmek gerekirsem misal 1 hafta cola içeyim hemen şişiyorum. Ve yağlanmış gibi gözüküyorum tam tersi 1 hafta bıraktığımda da direk karın kasları görünmeye başlıyor.

Yani yediklerim şişkinlik yapıyor. Buda ister istemez insanın sinirini bozuyor. Bu kombinasyon hakkında şunu diyebilirim bacaklarım en fazla gelişen bölgem oldu. Normal bedenimden 3-4 beden büyük giymeye başladım. Bel kısmım bol bacaklarımdan jeanler geçmez oldu. Tabi belde de biraz kalınlaşma oldu ama esas nokta bacaklarımdı.

Şimdi power system l-carnitine 3000 - ultimate cla - weider Thermo Caps ile biraz yağ yakmayı hedefliyorum. Zaten yaza daha var. Bu kombineden sonra bir doz daha yüksek termo. ürün seçeceğim. Aklımda ki hedefe ulaşabilirsem bu bıraktığım kombineye mart ayı gibi başlayacağım.

Bunun en büyük sebeplerinden biri de şuan ki yaşam tarzım. Malesef pazartesi - salı spor yapamıyorum. Çarşamba da erken kalkıp 3.30 saat yol çekiyorum yorgun oluyorum. Ama gitmeyi deniyorum. Tam randıman perşembe - cuma çalışabiliyorum. Cumartesi de gidebiliyorum ama pazar genelde fire veriyorum. Amacım haftada 4 gün idman yapmak. Fakat salon çalışma saatleri ve benim günlük yaşam koşullarım yüzüne sorunlar çıkıyor. Mart ayı gibi bu sorunlar bitecek gibi gözüküyor.

Eğer böyle devam etmek zorunda kalırsam da ne kadar memnun olsam da daha fazla saat çalışan bir spor salonuna yöneleceğim

tabi anlıyorum seni hayat şartları bazen çok zorluyor ama dediğim gibi kafanı toparlamadan istersen mart ayında da başlasan nisanda da başlasan aynı psikolojik durumda olursun.

yağlandım diyorsun bence çok fazla takıyorsun bu yağ konusuna sonuçta kış dönemi. ama tabi kendin için en iyisini sen bilirsin.

bende seninle aynı durumdayım birebir (idman saati konusu hariç) max ot çok fena psikolojik ve beden olarak yordu.

bundan 3 ay öncesine kadar gelişimim çok yavaşlamıştı. max ottan önceki ay ısındırma için idmanlar yaptım ardından max ot a geçtim ve beklediğim çok çok fazla ölçü artışı ve güç artışı oldu sanki 1 senedir non-stop yapmış gibiyim :) en çok gelişen bölgelerim üst kısım oldu bu 2 ay içerisinde büyük gelen gömleklerim bile olmamaya başldı mecburen yenilerini almak zorunda kaldım :) inan programı yarım bırakacak bir yapıda olsam bırakırım ama dayanıyorum bir an önce ara verme zamanım gelsin bu program bitsinde kurtulayım diye.

umarım beni yanlış anlamıyorsundur.

Voltaj seni çok iyi anlıyorum inan. Yalnız beni anlamayan etrafımda ki arkadaşlarım. Hani yıllardır kulak asmayan biriyimdir böyle şeylere. Ama bu sene kaliteli bir bulka girince dolayısıyla irileştim. Beni normal karşılayan arkadaşlarım bile eleştirmeye başladı. Hani etrafımda kimse destek olmuyor diyebilirim.

Bir tek aile konusunda onlar destek oluyor. Onlar da olmasa sanırım şuan ki ruh halimi düşünemiyorum. Zaten tam anlamıyla bir definasyona girmeyeceğim. Yine yüksek protein ve sağlıklı beslenme üstünde duracağım.

Günlük kullandığım protein tozlarını, creatini, glutamine,bcaa gibi takviyelerimi alacağım. Ama m-stak ve weider mega forteyi kullanmayacağım. Bir de neurocore'u. Gerçi duruma göre neurocore'u kullanabilirim. Odaklanma konusunda çok katkısı olan bir ürün.

Ürünlerin siparişini verdim. Yarın kargolanacak. Bu hafta sonuna kadar elime geçer. Bcaa kullanımını arttıracağım. Elimde gaspari bcaa - mt amino fx var. Bu iki ürünü aynı anda kullanacağım. Bu ürünler bitince aklımda UspLabs Modern BCAA var. Nedense bu ürünü kullanmak istiyorum. Uzun bir süredir aklımda olan bir ürün.

İlgin için de teşekkür ederim Voltaj :)

Kauss, soz konusu supp olunca hemen aklima geldin ve buradan sorayim dedim.

Fiyat/performans olarak degerlendirildiginde hangi kreatini onerirsin?
Nakit durumum cok skintili, genrise creatine'ye dahi yonelebilirim, 500gr 28 lira.

Onun disinda mp, universal, on, cytosport ve gaspari var kafamda.

Ya da biraz daha para bayilip, olimp xplode creatine mi almami onerirsin?

Voltaj seni çok iyi anlıyorum inan. Yalnız beni anlamayan etrafımda ki arkadaşlarım. Hani yıllardır kulak asmayan biriyimdir böyle şeylere. Ama bu sene kaliteli bir bulka girince dolayısıyla irileştim. Beni normal karşılayan arkadaşlarım bile eleştirmeye başladı. Hani etrafımda kimse destek olmuyor diyebilirim.

Bir tek aile konusunda onlar destek oluyor. Onlar da olmasa sanırım şuan ki ruh halimi düşünemiyorum. Zaten tam anlamıyla bir definasyona girmeyeceğim. Yine yüksek protein ve sağlıklı beslenme üstünde duracağım.

Günlük kullandığım protein tozlarını, creatini, glutamine,bcaa gibi takviyelerimi alacağım. Ama m-stak ve weider mega forteyi kullanmayacağım. Bir de neurocore'u. Gerçi duruma göre neurocore'u kullanabilirim. Odaklanma konusunda çok katkısı olan bir ürün.

Ürünlerin siparişini verdim. Yarın kargolanacak. Bu hafta sonuna kadar elime geçer. Bcaa kullanımını arttıracağım. Elimde gaspari bcaa - mt amino fx var. Bu iki ürünü aynı anda kullanacağım. Bu ürünler bitince aklımda UspLabs Modern BCAA var. Nedense bu ürünü kullanmak istiyorum. Uzun bir süredir aklımda olan bir ürün.

İlgin için de teşekkür ederim Voltaj :)

Rica Ederim :) Kız arkadaşım yeter bırak diye baskı yapıyor. Destek olacağına köstek olmaya çalışıyor doğal olarak insanın morali çok bozuluyor. Hayırlısı diyeyim artık :) bu arada modern bcaa kullandım güzel ürün

2 gündür sabah kalkar kalkmaz mp glutamine, muscletech nitro tech
ara öğün olarak mp combat powder, mp glutamine
antrenmandan 30 dk önce muscletech neurocore + mp creatine
antrenmandan 15 dk önce olim l-carnitine
antrenmandan 5 dk önce 4 adet gaspari bcaa

antrenman sonrası hemen gaspari bcaa 4 adet
eve gelir gelmez mp recon
30 dk sonra nitro tech - mp glutamine - mp creatine

gece de dymatize casein

cardio çalışmalarına da başladım. Cidden çok iyi gidiyor antrenmanlar. Recovery gayet iyi. Cardio da iyi ter atıyorum. Pek yorgunlukta olmuyor amacıma ulaşıyorum diye bilirim. Pump pek yok ama.

2 gündür sabah kalkar kalkmaz mp glutamine, muscletech nitro tech
ara öğün olarak mp combat powder, mp glutamine
antrenmandan 30 dk önce muscletech neurocore + mp creatine
antrenmandan 15 dk önce olim l-carnitine
antrenmandan 5 dk önce 4 adet gaspari bcaa

antrenman sonrası hemen gaspari bcaa 4 adet
eve gelir gelmez mp recon
30 dk sonra nitro tech - mp glutamine - mp creatine

gece de dymatize casein

cardio çalışmalarına da başladım. Cidden çok iyi gidiyor antrenmanlar. Recovery gayet iyi. Cardio da iyi ter atıyorum. Pek yorgunlukta olmuyor amacıma ulaşıyorum diye bilirim. Pump pek yok ama.

Kardiyo candır can. Recon içiyorsun glutamine var bcaa var kombinende biraz zor zaten yorgunluk olması ;)

Hiç kombinasyonunda glutamine eksik olduğu oldu mu? Yani eksikliğini hiç hissettin mi? Tavsiye ediyor musun?

Kardiyo candır can. Recon içiyorsun glutamine var bcaa var kombinende biraz zor zaten yorgunluk olması ;)

Hiç kombinasyonunda glutamine eksik olduğu oldu mu? Yani eksikliğini hiç hissettin mi? Tavsiye ediyor musun?

Ağır idman yapıp glutamine kullanmayı unuttuğum zaman ertesş gün kas ağrılarım olmuştu. Yani ben eksikliğini hissediyorum :)

4 gündür spora gidemedim. Malum bazı işlerim vardı. Dün gittiğimde de bacak ve triceps idmanım vardı. Bugün yeni bir programa geçiyorum. Üst ve yan oblikler baya gelişmeye başladı. Aynı şekilde bu programda üst göğüslerim iyi gelişti. Bakalım bugün ki programda neler olacak. Hocama bir kaç hareket söyledim istediğim ve ona göre program çıkacaktı.

Bu arada glutamine - bcaa cidden kas yıkımını önlediğine şahit oluyorum diyebilirim. Cardioya başladığımdan beri şuana dek kastan vermedim.

Dün kullandığım supplementlerde bir önce ki postta ki gibiydi. Sipariş verdiğim ürünler kargocuların yüzüne geri yollandı. Türkiye'de ki şu kargo işlerinden nefret ediyorum.

Bu arada sevgilim Fransa'dan döndü ve yanında bir kaç supplement getirdi. Belki ileri ki dönemde kullanırım

Kauss cellmass kullandın mı hiç?

RaJeV çok önceden no xplode - cellmass -nitrix kombinesi yapmıştım.

Dün sabah uyanır uyanmaz 07.00 nitro tech ve mp glutamine
10.00 mp combat + mp glutamine
14.00 mt neurocore + mp creatine
14.10 olimp l-carnitine
14.15 gaspari bcaa 4 tablet
antrenman sonrası hemen gaspari bcaa 4 tablet
eve gelir gelmez mt nitro tech - bsn true mass -mp creatine - mp glutamine
akşam yatmadan dymatize casein ve glutamine

Ve şuan kas ağrım var :) Çok şiddetli olmasa da bu kadar glutamine ve bcaa üzerine kas ağrısı şaşırttı beni. Bugün ki idmanda eve gelir gelmez mp recon kullanacağım. Dün içmeyi unutmuştum :)

Combat guzel bir protein tozu ama tadi cok yapay geliyor bana. Normalde tada takilmam ama yapayligi hissediyorum. Tabi baska arkadaslara boyle gelmiyordur. Senin icin sorun olmazsa combat alabilirsin. Bulk donemindeysen syntha-6 yi onerebilirim. Sevdigim bir urun. Bunun disinda TR de bulabilecegin dymatize gourmet var. İcerigini suan hatirlamiyorum ama ondan da memnun kalmistim

Combat guzel bir protein tozu ama tadi cok yapay geliyor bana. Normalde tada takilmam ama yapayligi hissediyorum. Tabi baska arkadaslara boyle gelmiyordur. Senin icin sorun olmazsa combat alabilirsin. Bulk donemindeysen syntha-6 yi onerebilirim. Sevdigim bir urun. Bunun disinda TR de bulabilecegin dymatize gourmet var. İcerigini suan hatirlamiyorum ama ondan da memnun kalmistim

Bulk dönemindeyim şu an, Bsn doğru tercih olacak sanırım.

Supplementleri yine aynı düzende kullandım fakat recon'u ekledin. Dün gün boyu sırtımı ikiye ayırıyorlarmış gibi hissediyordum. Oturuş şeklim bile değişti. Bugün ise hiç bir ağrım yok. Cidden recon ve o kadar glutamine işe yarıyor

Dün bacak ve triceps vardı.
Şuan yürüyemiyorum. Her ne kadar dün 20 gr. glutamine, gaspari bcaa 8 tablet, mp recon kullanmasına rağmen. Uzun süredir böyle hissetmiyordum :)

Bacak ağrılarım anca bugün geçmeye başladı.
Off günlerde saba uyanır uyanmaz nitro tech - mp glutamine
Öğle yemeğinden 2.30 saat sonra mp combat - mp glutamine
Akşam yatmadan önce dymatize casein mp glutamine
Yatmadan hemen önce Ultimate CLA

Şuan bacaklarımdan biraz şikayetçiyim. Beklediğimden iyi geliştiler. Jeanler olmuyor. Bacak kısmı uygun jean bulmakta da zorluk çekiyorum. Biraz bacaktan kütle vermek istiyorum açıkcası.

Bir diğer nokta da alt göğüs kısmı. Bir kaç aydır üst göğüs ağırlıklı çalışıyordum. Ciddi anlamda doldurdum da. Fakat alt göğüsler geri de kaldı.

Bugün sabah uyanır uyanmaz Musclemeds Carnivor + vpx glutamine
Öğle yemeğinden 2 saat önce Mp combat + vpx glutamine
Spordan 30 dk önce MP assault + mp creatine
Spordan 15 dk önce Multipower l-carnitine
Spordan 10 dk önce Gaspari bcaa 4 tablet
Spordan çıkınca hemen gaspari bcaa 4 tablet
Eve gelir gelmez MP recon
30 dk sonra bsn true mass -mp glutamine - mp creatine- mt nitro tech
15 dk sonra ultimate cla ve yemek

Bugün bir değişiklik yapmak istedim ve sabah uyanır uyanmaz ki protein tozu ve glutamine i değiştirdim. Aynı şekilde neurocore yerine assaulttu tercih ettim ki bu değişiklik iyi de geldi. Elimde 2 tüp multipower l-carnitine vardı onları bitirmek için bir tanesini bugün kullandım.

Pump olarak bir şey diyemem ama antrenmanım da odaklanma ve dayanıklık kısmında yararını gördüm diyebilirim. Göğüs ve biceps çalışmam vardı. Ardından karın ve 1 saatlik cardio çalışması yaptım

2 hafta önce sipariş ettiğim weider thermo caps ile power system l-carnitine anca elime ulaştı. Kargo şirketinin zaafları yüzüne 2 haftalık gecikme gerçekleşti. Bu arada optimum 24 paketlik whey protein siparişi verdim. Taşıması kolay diye.

Bugün antrenmana gitmeyeceğim. Şuana dek kullandığım

sabah uyanır uyanmaz carnivor + vpx glutamine
ve mp combat + vpx glutamine

Günüm koşuşturmacayla geçti. Doğru düzgün beslenemedim. Omuz ve sırt idmanım vardı. Açıkcası gitmeyecektim ama son anda karar verip spora gittim. Bir an da karar verince bazı supplementleri evde unuttum ve zamanlaması da karıştı.

Elimde son kalan multipower l-carnitine i spordan önce 20 dk önce içtim. Spora gittiğimde tablet kutumu yanıma aldığımı gördüm ve ilk gün olduğu için 1 tablet weider thermo caps aldım. Ve 5 adet gaspari bcaa.

Spor sırasında açıkcası normal ağırlıklarımın altında çalıştım. Halim yoktu ve biraz da hasta gibiydim. 1 kapsül thermo capsin bir şey yapacağından değil ama sporda 15-20 dakika baş ağrısı yaşadım. Ama sonradan geçti.

Aman Allah'ım bir ter atımı olmadı. Ama mide çalışmasında farklılık hissettim diyebilirim. Sonra hafif tempoda cardio çalışması yaptım. Bisiklet 15 dk koşu bandından tempolu yürüyüş 20 dk.

Spordan çıkışta hemen gaspari bcaa 5 tablet ağzıma attım. Eve gelir gelmez MP recon içtim duş aldım ve mt nitro tech - mp creatine - mp glutamine - bsn true mass shake mi içtim. Yemeğe oturmadan 10 dk önce de ultimate cla aldım.

Thermo capsi 30 dk önce alacağım. 10 dk sonra NO+Creatine bir 10 dk sonra da l-carnitine kullanmayı düşünüyorum. Ve tabi spora girmeden hemen önce bcaa. Gaspari bcaa'i bitirme niyetindeyim. Sanırım 3-4 günlük bir tablet kaldı.

Arkasından elimde olan Muscletech amino fx'i bitirmek istiyorum. Elimde bir çok supplement kaldı. Bitirmeden yeni supplementlere geçmeyi düşünmüyorum.

Bu arada optimum 24 paketlik protein tozu gelmiş. Fakat evde yoktum yarın gidip onu kargo şirketinden alacağım. Con-cret adlı ürünün siparişini geçtim. Aksilik olmazsa haftaya da o elimde. Ama MP creatine bitirmeden de ona geçmeyi düşünmüyorum bakalım.

Back
Yukarı