Kauss
Üye
bence kafaya takıyorsun. 1 - 2 hafta ara ver herşeye kafana göre takıl gez toz 2 hafta da gerileme olmaz. kafan dolu anladığım kadarıyla. 1-2 hafta ara ver kış dönemi zaten yağlanma illa olacak fakat çok yada az olması senin elinde.
sonuç olarak 1-2 hafta tamamen ara ver düzeliceksin mental ve bedensel olarak.
Voltaj açıkcası başka sebeplerden de kafam dolu. Fakat bu hafta sonu tekrar kendime söz verdim ve hedefimi yineledim. Vücudumu izah etmek gerekirsem misal 1 hafta cola içeyim hemen şişiyorum. Ve yağlanmış gibi gözüküyorum tam tersi 1 hafta bıraktığımda da direk karın kasları görünmeye başlıyor.
Yani yediklerim şişkinlik yapıyor. Buda ister istemez insanın sinirini bozuyor. Bu kombinasyon hakkında şunu diyebilirim bacaklarım en fazla gelişen bölgem oldu. Normal bedenimden 3-4 beden büyük giymeye başladım. Bel kısmım bol bacaklarımdan jeanler geçmez oldu. Tabi belde de biraz kalınlaşma oldu ama esas nokta bacaklarımdı.
Şimdi power system l-carnitine 3000 - ultimate cla - weider Thermo Caps ile biraz yağ yakmayı hedefliyorum. Zaten yaza daha var. Bu kombineden sonra bir doz daha yüksek termo. ürün seçeceğim. Aklımda ki hedefe ulaşabilirsem bu bıraktığım kombineye mart ayı gibi başlayacağım.
Bunun en büyük sebeplerinden biri de şuan ki yaşam tarzım. Malesef pazartesi - salı spor yapamıyorum. Çarşamba da erken kalkıp 3.30 saat yol çekiyorum yorgun oluyorum. Ama gitmeyi deniyorum. Tam randıman perşembe - cuma çalışabiliyorum. Cumartesi de gidebiliyorum ama pazar genelde fire veriyorum. Amacım haftada 4 gün idman yapmak. Fakat salon çalışma saatleri ve benim günlük yaşam koşullarım yüzüne sorunlar çıkıyor. Mart ayı gibi bu sorunlar bitecek gibi gözüküyor.
Eğer böyle devam etmek zorunda kalırsam da ne kadar memnun olsam da daha fazla saat çalışan bir spor salonuna yöneleceğim