htmtrnk10 yeni online oldum kusura bakmayın. Birde hocam demenize gerek. Sonuçta ben hoca değilim
Eğer beslenmeniz düzenliyse ve günlük ihtiyacınız olan proteini beslenmeniz ile karşılıyorsanız protein tozuna boş yere para vermeyin. İlk mesajınızda 2 aya supplementler bitecek demişsiniz. Amacınız kütleyse 5 ile 6 ay arası creatine kullanabilirsiniz. Bu size güç ve kütle kazanımı kazandırır.
Hardline amino yerine içeriği daha iyi olan aminolara yönelebilirsin ki benim tercihim bcaa olurdu. Zaten doktor kontrolünde kullandığınız için o da size yön gösterebilir.
Bu arada arkadaşlar dün gece yatmadan 15 dk önce yarım kalan mega forteyi içtim. Yatmadan öncede dymatize casein ve mp glutamine i kullandım.
Sabah bir türlü yattığım yerden kalkamadım. Her yerim kasılmıştı. Kas ağrısı olarak değil bildiğiniz kasılmış bir şekilde uyandım. Yataktan kalkabildiğimde de bu sefer nitro techi tercih ettim. Dün bb.com da biraz araştırma yaptım carnivor ( yanlış yazmış olabilirim ) u kullanan bazı kişilerde gaz sorunu çekmiş. Bende bu üründen şüphelendim ve nitro techi kullandım. Gaz sorunu yaşamadım bugün. Belki de carnivor gaz sorununa sebebiyet verdi. İlerleyen günlerde anlarım
15-20 dk sonra m-stak ın bir poşetini içtim. İlk öğünümü yedim. Geç uyandığım için ara öğüne fırsat kalmadan ve 2. kahvaltıya spora gittim. Spordan önce neurocore 15 dk önce de mega forte yarım tüp içtim.
Omuz ve sırt idmanım vardı. Makine egzersizlerinde kasılma yüzüne biraz sorun yaşasam da verimli bir idman oldu. Hele barfiks çekerken ekstradan +5 ekledim. Tabi ürünle alakalı demiyorum.
Dün ve bugün çalıştığım her bölge kasılmış bir şekilde duruyorum. Yani bu normal bir şey ama şöyle diyeyim misal göğüs ve biceps çalışmasam bile bugün sanki o bölgeleri çalışmışım gibi duruyorum. Yani sıcakken ki haliyle. Bir diğer nokta da tricepslerim oldu. Yan bölge tabi ki ama cidden olduğundan sert duruyorlar. Ve ellediğim zaman hatları hissedebiliyorum.
Damarlanma olayına gelirsek bugün de dün ki gibi çok fazla olmasa da gözle görülür damarlarım çıktı.
Şimdi MT nitro tech - mp glutamine - bsn true mass ı içeceğim. Ardından yemeğimi yerim. Şimdilik izlenimlerim bunlar.
Bu arada dün m stak için sıcaklık demiştim aynı şey bugünde oldu