Kauss Supplement Günlüğü

Arkadaşlar antrenmandan şimdi geldim. Daha önce ki mesajımda hangi ürünleri kullandığımı yazmıştım. Antrenmandan 30 dk önce MT Neurocore 15 dk önce de Mega forteyi içtim. MT Neurocore'u evden çıkmadan içmiştim mega forteyi yolda yarım tüpü diktim. Çakallarla dans filmini izleyenleriniz vardır. Orada niye koşuyorum ben diye bir sahne var. Aynı halim o şekildeydi.

Ağır bir antrenman geçirdim ama bana mısın demedi. Hatta şuan hadi antrenmana gidelim dese biri giderim o derece enerjik ve antrenman yapmamış gibi hissediyorum.

Yalnız bir ürün gaz sorunu yaptı. Onu bulsam kombineden çıkaracağım. Ciddi anlamda gaz sorunu çekiyorum diyebilirim. Her harekette kilo arttırdım. Tek b. curl da normal kilomun altında çalıştım. Onda da konsantrem bozuldu diye bilirim bu gaz olayına.

Şuan çalıştığım bölgeler ( göğüs - biceps ) gerilmiş bir şekilde duruyor. Antrenman sırasında ilk defa damarlarım çıktı diyebilirim.

Bu arada kombinemden gaspari size on u çıkarma kararı aldım. Neden bb.com da da yüksek bir rating almadığı belli. Bu zamana kadar berbat tada sahip ürünler kullandım da kardeşim antrenman sırasında kullanılacak bir ürünün tadı da böyle olmaması lazım. Bir yudum alıyorsun üstüne ekstra su içiyorsun. Biraz daha su ekleyip yumuşatmayı denedim yine fark etmedi. Wc de shakerı lavaboya dökerken bildiğiniz sapsarı bir şekilde aktı. Antrenman sırasında da ağzımın tadını bozdu. Bende bu ürünü o kadar gerekli görmediğim için çıkarıyorum.

Bir diğer konu da hocamla konuştum. Animal Pak'ın gereksiz olduğunu söyledi. Burada ürünü kötüleme amacıyla değil ama gün içerisinde o kadar ürün kullandığımı ve boş yere ekstradan o kadar hap kullanmam gerekmediğini söyledi. Açıkcası kafama yattı. Bu konuda kararsızım ama.

Bir diğer noktada şimdi MP Recon konusunda. Zaten mega forte de yüksek oranda bcaa alıyorum ekstradan bu ürünü kullansam mı kullanmasam mı kararsızım. Bu kadar ağır idman yapıp şuan hiç bir kas ağrısı filan çekmediğime göre ki yarın daha da belli olur. Recon'a gerek yok gibi görüyorum. Sonuçta bu ürünler iyi yada kötü vücutta ki organları yoruyor.

Şimdi bsn true mass -nitro tech - mp glutamine shake içip ardından yemek yiyeceğim. Kas ağrısı olacak mı diye bugun recon kullanmayacağım.

Voltaj valla ilk gün olduğu için etkisini söyleyemem gözle görülür yani hissedilir o etkiyi yaşadım hapları alınca ilerleyen günlerde daha da belli olur.

Rajev mstak bitsin fırsat olursa cidden yaptırmayı düşünüyorum

animal pak bende bi kutu almistim nerdeyse 2 ay falan olmustur hala 9 paket falan var yani o kadar supplement uzerine o haplari icmek gercekten mideyi rahatsiz ediyor yani agir bir supplment bence animal pak cikarip normal bir multivitamn ornek olarak opti men alabilirsin

xinplysz gasparinin multivitamini düşünüyorum da bilmiyorum açıkcası beslenme ve diğer ürünlerin içinde de sonuçta vitamin olması lazım. Rahat kafayla bir kez daha gözden geçireceğim değerleri.

moothy sabah yedim ama daha önce de yiyordum böyle bir sorunla karşılaşmadım. Birde gaz sorunu sabah boy göstermedi :)

hocam öncelikle merhaba pat diye konuya girdim ama yardımcı olursanız sevinirim;
Şuan hardline whey protein , Hardline amino9000, Dymatize elite casein kullanıyorum ;
Hardline whey ve hardline amino9000 bittikten sonra sizce yerlerine neler almalıyım(yaklaşık 2 aya 2 side biticek)
Vücut tipi olarak mezamorf ektomorf arası birşeyim net şekilde kaslı gözüküyorum ama ince kaslar (boy 1.84 kilo 71) Sizce diğer supplementlerim neler olmalı ?

hocam öncelikle merhaba pat diye konuya girdim ama yardımcı olursanız sevinirim;
Şuan hardline whey protein , Hardline amino9000, Dymatize elite casein kullanıyorum ;
Hardline whey ve hardline amino9000 bittikten sonra sizce yerlerine neler almalıyım(yaklaşık 2 aya 2 side biticek)
Vücut tipi olarak mezamorf ektomorf arası birşeyim net şekilde kaslı gözüküyorum ama ince kaslar (boy 1.84 kilo 71) Sizce diğer supplementlerim neler olmalı ?

Bu sporda kaçıncı ayınız ? Ve yaşınız 17 mi ? Profilinizde öyle yazıyor. Amacınız da kütle kazanımı mı ?

evet amacım kütle kazanmak 5 yıl profesyonel basketbol oynadım patlayıcı kuvvet antremanları fazlası ile yaptım ama kütle kazanmak için bb ye başlayalı 2.5 ay oldu ve doktor kontrolünde alıyorum bu supplementleri ve yaşım 17

htmtrnk10 yeni online oldum kusura bakmayın. Birde hocam demenize gerek. Sonuçta ben hoca değilim :)

Eğer beslenmeniz düzenliyse ve günlük ihtiyacınız olan proteini beslenmeniz ile karşılıyorsanız protein tozuna boş yere para vermeyin. İlk mesajınızda 2 aya supplementler bitecek demişsiniz. Amacınız kütleyse 5 ile 6 ay arası creatine kullanabilirsiniz. Bu size güç ve kütle kazanımı kazandırır.

Hardline amino yerine içeriği daha iyi olan aminolara yönelebilirsin ki benim tercihim bcaa olurdu. Zaten doktor kontrolünde kullandığınız için o da size yön gösterebilir.

Bu arada arkadaşlar dün gece yatmadan 15 dk önce yarım kalan mega forteyi içtim. Yatmadan öncede dymatize casein ve mp glutamine i kullandım.

Sabah bir türlü yattığım yerden kalkamadım. Her yerim kasılmıştı. Kas ağrısı olarak değil bildiğiniz kasılmış bir şekilde uyandım. Yataktan kalkabildiğimde de bu sefer nitro techi tercih ettim. Dün bb.com da biraz araştırma yaptım carnivor ( yanlış yazmış olabilirim ) u kullanan bazı kişilerde gaz sorunu çekmiş. Bende bu üründen şüphelendim ve nitro techi kullandım. Gaz sorunu yaşamadım bugün. Belki de carnivor gaz sorununa sebebiyet verdi. İlerleyen günlerde anlarım :)

15-20 dk sonra m-stak ın bir poşetini içtim. İlk öğünümü yedim. Geç uyandığım için ara öğüne fırsat kalmadan ve 2. kahvaltıya spora gittim. Spordan önce neurocore 15 dk önce de mega forte yarım tüp içtim.

Omuz ve sırt idmanım vardı. Makine egzersizlerinde kasılma yüzüne biraz sorun yaşasam da verimli bir idman oldu. Hele barfiks çekerken ekstradan +5 ekledim. Tabi ürünle alakalı demiyorum.

Dün ve bugün çalıştığım her bölge kasılmış bir şekilde duruyorum. Yani bu normal bir şey ama şöyle diyeyim misal göğüs ve biceps çalışmasam bile bugün sanki o bölgeleri çalışmışım gibi duruyorum. Yani sıcakken ki haliyle. Bir diğer nokta da tricepslerim oldu. Yan bölge tabi ki ama cidden olduğundan sert duruyorlar. Ve ellediğim zaman hatları hissedebiliyorum.

Damarlanma olayına gelirsek bugün de dün ki gibi çok fazla olmasa da gözle görülür damarlarım çıktı.

Şimdi MT nitro tech - mp glutamine - bsn true mass ı içeceğim. Ardından yemeğimi yerim. Şimdilik izlenimlerim bunlar.

Bu arada dün m stak için sıcaklık demiştim aynı şey bugünde oldu

Beslenmem düzenli ama şöyle bi durum var forumda araştırdığıma göre kilogram başına 1.5 gram protein alımı olması gerekiyo düzenli olmasına rahmen bu oranı tutturamıyorum o yüzden supplement e ihtiyaç duydum ;
doğru amaç kütle kazanmak 5-6 aylar arası demişsiniz yani 5 aydamı başlamalıyım creatine;
buda son sorum bcaa ve creatin hangi markaları önerirsiniz (yani kütle kazanmaya yeni başlayan birisi için)

Beslenmem düzenli ama şöyle bi durum var forumda araştırdığıma göre kilogram başına 1.5 gram protein alımı olması gerekiyo düzenli olmasına rahmen bu oranı tutturamıyorum o yüzden supplement e ihtiyaç duydum ;
doğru amaç kütle kazanmak 5-6 aylar arası demişsiniz yani 5 aydamı başlamalıyım creatine;
buda son sorum bcaa ve creatin hangi markaları önerirsiniz (yani kütle kazanmaya yeni başlayan birisi için)

Soru @Kauss'a sorulmuş ama ben cevap vereyim: Bcaa olarak Ultimate 12.000'i öneririm. Creatine marka olarak pek farklılık gösteren bir ek besin değil. Herhangibir markayı tercih edebilirsiniz. (saf creatine olmak koşuluyla) Mesela ben şu an Universal'ın creatine'nini kullanıyorum.

sorum geneldi teşekkür ederim cevap için ama kafamda sorular oluştu creatin vücutta su tutar ve creatin kullanımını bırakınca kısa süreler içinde su kaybı olur ve kaslarda deformeler başlar ve eski haline dönüşür gibi bilgiler okudum ve duydum bu bilgilere pek inanmak istemedim ama forumdada araştırdığıma göre su tuttuğu söyleniyor doğrumudur sizce ?

Evet arkadaşlar bugün kombine de 4. gün. Pazar bacak ve triceps idmanım vardı ama gidemedim. Bazı sebeplerden dolayı. Pazartesi - salı karşıda olduğum içinse sadece cardio yapıyorum. Yarın bacak ve triceps idmanımı gerçekleştireceğim.

Beslenmem pazar günü ufak bir kaçamak dışında kötü değildi. Bugünde fena gitmiyor ama dün kendimi tutamayıp 1.5 pilav üstü döner yedim :) Neyse olacak böyle şeyler.

Ürünler hakkında şuana dek gözlemim şu;

Bu m-stak, weider mega forte, yüksek dozda protein ve glutamine bu 4' lüyü devamlı kullanabilirim. Diğer supplementleri şuan önemsemiyorum bile.

Peki nede ? hangi kası çalıştırdıysam, 2 gündür idman yapmasam bile ben şuana kadar bu kadar dolgunluk görmedim. Yani antrenmandan sonra bu kadar uzun süre kalıcı. Ve ciddi anlamda kasları sertleştiriyor.

Belki kullanırken kendinizi umduğunuz gibi hissetmiyorsunuz. Ama antrenman sonrasında ki kalıcılığı sizi tatmin ediyor. Birde hala kollarda hafif damarlanma var.

Karın kaslarında gözle görülür bir sertleşme ve belirginleşme var.

Weider mega forte'nin etkisi nasıl? Memnun musun Kauss? Sanırım bir seferde yarım tüp kullanıyorsun?

Antrenman öncesi yarım tüp gece yatmadan önce yarım tüp olarak kullanıyorum. Bcaa gereksimini karşılıyor ve başarılı. Tadı biraz daha iyi olabilirdi ama neyse. Şuana dek yaptığım antrenmanlarda sanki yorulmuyorum gibi hissediyorum. Kombine olduğu için sadece o ürünün etkisi olup olmadığını bilmiyorum. Ama kesinlikle işe yaradığı da bir gerçek.

Çünkü neurocore'u daha önce de kullanmıştım. Şuan mega forte ve m-stakı ekledim. M-stak testo olduğu için kalan bu etkiler mega fortenin etkisi gibime geliyor.

Neucore tavsiye eder misin? Şu an iki tane nox var assault ve hyper fx bunlardan sonra yeni bir nox arayışı içerisindeyim.
Bu neucore ile creacore arasında kaldım gibi

Assaulttan almadığım verimi aldım Neurocore dan. Sen ise assaulttan baya verim aldın. Yani sana başarılı gelir mi bilmem ama benim tavsiye edebileceğim bir ürün. Daha önce ki yorumlarımda da yazdım diye hatırlıyorum ama düşüncem hala aynı

Konsantre, gerilim ve kilo artışı bakımında ciddi anlamda etki sağladı bana bu ürün.

Back
Yukarı