Arkadaşlar 5 gün önce (Cumartesi günü) kendimi test etmek amacıyla şınav çekiyim dedim. 6 haftada 100 şınav programını deniycektim. Isınma hareketleri falan yaptım, kendimi fazla zorlamadan 5 şınav çekebildim. Ertesi günü kollarımda ağrı başladı ki bu normal fakat bir sonraki gün ağrı gittikçe yer değiştirmeye başladı sağ göğüs kafesimdeki kaburga kemiklerinin aralarına doğru indi buda nefes alırken felaket derecede acı ve ağrı yaratıyor. Bıçak saplanırmış gibi. Yaklaşık 4 gündür böyle (Pazartesi'den beri). Sorun şu ki ben ne zaman antrenman, spor falan yapmaya çalışsam kaburga aralarında bu ağrılar oluyor. Tamam nefes alırken acı vermese ağrı sorun değil ama çok acıyor inanın. Doktora gidiyorum kas gevşetici veriyor. İçiyorum bacak kaslarımı gevşetiyor ama kaburga aralarına etki etmiyor. Krem sürsem yine işe yaramıyor. Sorunun acaba boy ve kilo ile alakası olabilir mi? Boy 1.65. Kilo 42. Evet fazlasıyla zayıfım. Yaş 16. Bu yaşıma kadar ne top oynadım ne spor yaptım. Zaten birazda spor yapmamamın sebebi bu ağrılarımın olması. Hep bilgisayar başındayım. Yani inanın bu ağrılar beni hayattan bezdirdi. Diğer arkadaşlara soruyorum sizde de oluyo mu diye hayır olmuyo diyolar. Ne yapacağımı şaşırdım. Lütfen yardım edin...
Son düzenleme: