Kaslarımı parçalamak istiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Airoud

Üye
1 yıldır salonda vg yapıyorum. Lise sona geçtim ve 3 ay boyunca evde kendim çalışacağım ve elimden geldiğince kaslarımı parçalamak istiyorum :)

Boy: 178cm
Kilo: 73kg
Omuz: 128cm
Göğüs: 114cm
Kol: 38cm
Bel: 77cm
Karın kaslarımın 6sıda mevcut.

Kolumun ve göğsümün küçülmesini istemiyorum :( En çokta kolumun parçalanmasını istiyorum :o

60kg ağırlığım, z barım ve barfiks aletim mevcut. Ve gerçekten istekliyim :) Herkese çok teşekkür ederim..

Benimde program çıkarmam gerekiyor fakat acemiyim beceremedim. hergün farklı kas gruplarına vurarak sağlam bir program istiyorum bakalım nasıl etcez bilmiyorum :)) salon vakit kaybı

Bir adet barım var , 60 Kiloya kadar bar ağırlıkları var , 5 ve 10 Kg olmak üzere çifter dambıllarım var bakalım :D

Benimde program çıkarmam gerekiyor fakat acemiyim beceremedim. hergün farklı kas gruplarına vurarak sağlam bir program istiyorum bakalım nasıl etcez bilmiyorum :)) salon vakit kaybı

Bir adet barım var , 60 Kiloya kadar bar ağırlıkları var , 5 ve 10 Kg olmak üzere çifter dambıllarım var bakalım :D

arkadaşım salon vakit kaybı demişsin ama forumdaki çoğu üyenin emeğini düşüncesini boşa gidermiş oldun.
tamam elinizde bulunan aletlerle de belli bölgelerinizi çalıştırabilirsiniz ama idealinizde bulunan vücut tiplerinin hiçbirine tam teçhizatlı bi salonda güzel bi prog. olmadan hiç bi türlü sahip olamazsın

arkadaşım salon vakit kaybı demişsin ama forumdaki çoğu üyenin emeğini düşüncesini boşa gidermiş oldun.
tamam elinizde bulunan aletlerle de belli bölgelerinizi çalıştırabilirsiniz ama idealinizde bulunan vücut tiplerinin hiçbirine tam teçhizatlı bi salonda güzel bi prog. olmadan hiç bi türlü sahip olamazsın

Türkiyenin spor salonlarıda belli.. Squat aleti olan spor salonları parmak ile sayılır... Fiyatıda cabası

Türkiyenin spor salonlarıda belli.. Squat aleti olan spor salonları parmak ile sayılır... Fiyatıda cabası

açıkçası ben karabukte oturuyorum bulunduğum salonda makine squat bulunuyor sadece bununlada ölçemezsin salonun kalitesini. en azından evinde ne kadar uğraşırsan uğraş ideal bi salonda bulduğun verimi alamazsın bu net ve kesindir yani

178 boy 73 kg bence off günlere 30-40 dakkalık cardio ekle 1-2 ay böyle devam et kas kütlenin arttığını ve daha parçalı göründüğünü görüceksin.Tabi bunlar olurken beslenmene daha da özen göstermen gerek.

Salonun vakit kaybı olduğunu düşünmen çok yanlış :) Neden diyecek olursan salon ortamı çok farklı, salon hiçbir yerin yerini malesef tutmuyor. Öğrendiğin bilgiler olsun, kendini geliştirmen olsun..

Ama ikimizde de aşağı yukarı aynı aletler var :D Başkalarının da fikirlerine ihtiyacımız var :))

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Forumdaki "En Çok Sorulan Sorular ve Cevapları" isimli baslıgı okumak icin tıklayınız

Arama Kelimeleri : cut, definisyon, definasyon

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı