Kaslı değil estetik görüntü

Herkese merhaba :)
Sürekli erkekler ilgilendiği için kadınlara yönelik bir tavsiye , program önerisi göremediğimden başlığı açtım.
27 yaşındayım. kadınım ve yeni gelen selülitlerimden :eek: kurtulmak isterken daha fit bir görüntüye de kavuşmak istiyorum :rolleyes: . Bir kaç spor salonuna gittim görüşme amacıyla ama utanıp söyleyemedim selülit sorunumu. :oops:
Özgüvenimi yitirmek üzereyim şu selülitler yüzünden :mad: selülit gitsin isterken de erkek gibi bacaklarım olmak üzere.
Bir mekik aleti , bir esnek bir lastik , bir matım ve toplam 10kglık dambıllarım var evde bir şeyler yapmaya çalışıyorum.:D
164 boyum var 47 48 kg arası değişiyorum. Omuzlarım 92 , belim 60 , kalça 91cm.
korkularım şunlar : bacaklarım zamanında oynadığım basketboldan da olabilir genetik de olabilir kaslı baya kaslı 20 squat yapınca Ronaldinho 'ya dönüyorum sanki :( sıçramalı squat da denedim onda da ön bacaklarım futbolcu gibi çıkıyor :(:(
omuzlarım da 92 cm dediğim gibi ve dar görünüyorlar gözüme. omuzlarımı genişletip kalçamı toparlarken -glute kasımı geliştirebilir yuvarlak :p :p bir forma sokabilirsem çok ama çok mutlu olurum- asla ama asla bacaklarım bir santim daha kalınlaşsın istemiyorum :confused::confused:
bel ve kalça ölçümü de muhafaza etmek ve sırtımın dik bir görüntüye kavuşmasını istiyorum çok kambur gibi durduğumu söyleyemem .
"" Estetik görünmek istiyorum, KASLI DEĞİL . ""
bir de protein tozu aldım . spordan sonra içince iştahım kapanıyor. zaten yemekle pek aram yok protein tozu içince hele. ayrıca alerjik (anjioödem) bir bünyem var tavuk ve kırmızı et yiyemiyorum sadece balık yiyebiliyorum :( . tatlı sevmiyorum şekerli bir şey de yemiyorum.
bacaklarım squatta öyle kalın görününce bıraktım ama selilütlerden kurtulmanın yolu yok mu? :confused::confused::confused:
3gün mekik 1 gün off. sadece karın çalışıyorum nasıl çalışmam gerektiğinden emin olduğum tek hareket olduğundan. yanlış kas edinmek istemiyorum .
bana tavsiye verin lütfen :rolleyes:

Son düzenleme:
deadlift, squat gibi temel hareketlere ağırlık verisen dengeli çalışırsın geliştirmek istediğin bölgelere de fazladan ekstra çalışmayla istediğin forma kavuşabileceğini düşünüyorum. Yüzme biliyorsan o da işini görecektir vücudu temel çalıştır

Back
Yukarı