Kas yapmak istiyorum

KaslıVeled

Yeni Üye
Meraba büyüklerim,
Öncelikle ben 1.61 boyunda 48 kiloda 13 yaşında bir çocuğum
Ergenlik bende başlamadı
Size sorum ise:
Zayıf olmama rağmen göbeğim var ve ben de bu sorunu düzeltmek için mekik şınav barfiks gibi hareketleri düzenli yapıyorum.Peki ya mekik şınav barfiks gibi hareketler kas oluşturduğu için boyumun uzamasını engellermi ?

Lütfen cevap verin acil lazım a32

Vücut agırlıgıyla yapılan hareketler uzamayı kötü yönde etkilemez . Uzamayı ancak eklemlere çok ağırlığın bindigi squat gibi hareketler etkiyelebilir. Göbek içinde vacuum hareketini yap belki işini görebilir.

Çok saol abicim deniyeceğim ilgilendiğin için teşekkürler :D

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 14:24 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 14:11 ----------

Başka cevap atan yokmuu

bence yaşın ve vücut yapın Street Workout tarzı çalışmaya oldukça uygun. Hem bu sporla vücudunun güzel şekilde alt yapısını hazırlarsın hemde çeviklik kazanırsın. bu konuda biraz araştırma yaparak bu spora yönelmen bence çok faydalı olacaktır.

Yaşın daha çok küçük gelgelelim daha ergenliğe bile girmemişsin kendinde söylüyorsun.Yani vücudun düzenli testosteron salgılamaya yeni yeni başlıyor.Tek tavsiyem vücut ağırlığında çalışmalısın.Karnındaki şişkinlikte diyaframının şişkin olmasındandır büyük ihtimalle çünkü zayıfım diyorsun.Bunun için Stomach Vacuum egzersizini öneririm.

Teşekkürler abicim dediklerini uygulayacağım fakat bi kaç sorum olucak vücut ağırlığında çalışmaktan kastın şınav , barfiks ya da street workout tarzımı?
birde bunları yaparsam ergenliğe girmediğim için boyumun uzamasını engellermi ? lütfen cevap ver şimdiden tşk :D

ben bir street workoutcu olarak 13 yaşında sw yapılmasını da gereksiz buluyorum.minimum 2 sene daha rahat rahat çocukluğunu yaşa,yediklerine biraz dikkat et yeter.

Vücutun sıkılaşmasına rağmen hiç bi boyun uzamasını durdurma gibi bir etkisi yoktur aksine barfiks hareketi boy uzamasına yardımcı. İyi forumlar

Back
Yukarı