kas yakımını engelleyemezsin ben fitnes + kardio yapıyorum 3 kilo verdim 1 cm kol gitmiş sadece yavaşlatırsın
insanity warkout ile kilo verirken kas kaybı cok yavaşlar + güzel bi protein alırsak + fitneess gidersek en minumuma düşer
internetten insanity warkout araştır 8 gb lik dosya takvime göre 2 aylık videodakileri yapıyorsun ben cok büyük derecede etki gördüm ve insanity warkoutda kas kaybı cok az bi kardio programıdır + proteinli yiğecekler tükerek + fitnees ağırlık calıstırarak en minumuma düşürebilirsin
Programi indiriyorsuun orada takvimi var ve videolar var mesela ilk gun fit test onun videosunu acip hareketleri yapiyorsunn ek bir alet falan gerekmiyor dumbell gibi sadece oldugun yerde hareketler
SM-N900 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bulamadımkı hangı gun hangısını yapacagımıYok kardes ac ppcyi gec ekran basina hareketleri uygula cok yoruyor bence suanlikgerek yok program bittikteb sonra gidilmeli
İndirdin mi? Yaz google a torrentten indir sonra ac tek tek
Teldeyim bilader 3. Linke tikla asagida download var ona tikla iner1. Gunu yaptim bugun bacaklar pert ama cok sertlesti kaslarim daha once biraz vardi zaten deri altinda
Bende bilmiyorum forumdaki kisileri gorunce baslamaya karar verdim 33 gunde 15 kilo vereninden tut degisimi inanilmaz olanlar var