kas parçalama

Merhaba arkadaşlar. Fazla hacimlenmemiş kası parçalamak mümkün mü? İstediğim iri gözükmek değil parçalı olmak. Zayıfım zaten. Bu mümkün mü acaba? Cizgili gözüksem, damarlar felan biraz gözükse yeter.

en az 75-80 arası olmadan bende önermem böyle bir definasyon vs. ayarlanabilir dumbbelin olsaydı birşeyler yapabilirdin ama elindekilerle bir yere kadar kilo alırsın

Bu 8 kg'liklerle idare etsem şimdilik. Birde iyi beslensem en azından 70 kg olurmuyum? Vücut yapısı olarak zayıfım. Ektomorf galiba. Zor kilo alıyorum.

bu kilolar başlangıç için ağır cogu hareketi yapamazsın gibime geliyor ayarlanabilir dumbbel veya hafif kilolu bir dumbbell alman gerekir 4-5kg gibi

5 ay fitness yaptım. Ama şuan gidemiyorum. 58 kiloydum, 62-63 kilo oldum. Anca 5 kilo alabildim 5 ayda. Fazla hacim kazanamadım. Başlangıç değil yani.

5 ay yaptıysan o agırlık düşük gelir bench press için vs flyda kurtarırda hiç yapmamaktan iyidir sınav falan çekersin barfix demiri almanı tavsiye ederim formunu koru yoksa o aldıgın kilolarıda kaybedebilirsin senin kilo almanda bayağı zor oluyordur eminim.

sen bence salla gitsin kardeşim 5 ayda 5 kilo alan adamın bu sporu yapmasına gerek yok gerçekçi olalım diyosunki parçalı olmak istiyorum parçalanman için 85i bulman lazım ki bi halta yarasın ha ben afrikadaki açların vücuduna özeniyorum diyosan parçala bu kiloda hoş 62-63 kilonun neyini parçalayacaksın kas yok ki ortada ;)

Back
Yukarı