Kas Parçalama Nedir ?

Cabarov benım aranızdakı atısmayla veya kısılıgınızle ılgılı bır soylemım yok, yazdıklarım sahsım adına rahatsızlık duydugum konularda tavsıyelerımdır ve ne dedıgım bellıdır.

'Raitoya guzel cevap vermıssın' yazdıgın ıcın bu mesajı yazdım, maksadım polemık degıl ben gordugumu dusundugumu yazdım tartısmanıza taraf olma nıyetım yok.
Yanlıs anlasılmasın.

bende polemık olsun ıstemıyorum aksına dogruyu bulalım ıstıyordum. sız gereken sozlerı yazmıssınız yoksa ben yazıcaktım polemık acısından degerlendırmeyın tekrar teşekkürler.

forumda en cok rastladığımız olay bu restleşme :D

cabarov olmayan omuz parçalanmaz demişsin. şimdi p90x gibi yada benzeri fitness programları mevcut. ki bunlara cuting deniliyor. olay tamamen yağ katmanı ve vucuttaki suyla alakalı. aslında hacim dediğimiz olayda bunlarla alakalı. şöyleki dolgun bir gogus adalesi yaratmak için uzun sure gerekmektedir.ama kas glikojen depoları dolu tutulursa ve antrenman sıklığı dusurulurse. gogus kası glikojenli ve dolu gorunecektir. dolayısıyla uyuk durur. kutleli gosterir. ama o depolar azalıpta ustune birde su atılırsa vucuttan kasın hacmi inan yarı yarıya azalır. bundandırki hacim programları haftada1 definisyon haftada 2 çalışma gerektirir. bir pro vucutcunun bulk ve define donemlerine goz gezdirirsen dediğimi anlarsın. parçalama dediğinde bu sanırım. vucutcu diyet yapar , vucudu sudan yağdan ve glikojenden arındırır ve kaslar butun hatlarıyla gorunmeye başlar.

inan bana kas parçalama diye bir şey yok. vucudu sudan , yağdan ve glikojenden arındırma(dolayısıyla deriyi inceltme) var. kaslar zaten hep orada duruyorlar. iyi çalışamalr ...

forumda en cok rastladığımız olay bu restleşme :D

cabarov olmayan omuz parçalanmaz demişsin. şimdi p90x gibi yada benzeri fitness programları mevcut. ki bunlara cuting deniliyor. olay tamamen yağ katmanı ve vucuttaki suyla alakalı. aslında hacim dediğimiz olayda bunlarla alakalı. şöyleki dolgun bir gogus adalesi yaratmak için uzun sure gerekmektedir.ama kas glikojen depoları dolu tutulursa ve antrenman sıklığı dusurulurse. gogus kası glikojenli ve dolu gorunecektir. dolayısıyla uyuk durur. kutleli gosterir. ama o depolar azalıpta ustune birde su atılırsa vucuttan kasın hacmi inan yarı yarıya azalır. bundandırki hacim programları haftada1 definisyon haftada 2 çalışma gerektirir. bir pro vucutcunun bulk ve define donemlerine goz gezdirirsen dediğimi anlarsın. parçalama dediğinde bu sanırım. vucutcu diyet yapar , vucudu sudan yağdan ve glikojenden arındırır ve kaslar butun hatlarıyla gorunmeye başlar.

inan bana kas parçalama diye bir şey yok. vucudu sudan , yağdan ve glikojenden arındırma(dolayısıyla deriyi inceltme) var. kaslar zaten hep orada duruyorlar. iyi çalışamalr ...

bende bunu anlatmaya calıstım ama soyle once o kası buyutup yanı kas elde edıp daha sonra kardıo ve dıyet ıle kas cevresındekı yagları erıtıp olan kası gostermektir.

tabiiki belli bir şeyler gerekiyor katılıyorum. ama ben hacimli durmayıpta oldukça şekilli gorunenn adamlar biliyorum. adama onden bakıyorsun butun hatlar belli senin tabirinle paramparça :D bir vucut. ama yandan bir bakıyorsun tahta gibi dumduz. 3 boyut dediğimiz olay yok. ama estetik mi goruntu estetik bence. hiç yoktan iyidir. işta bu faza hacimlenmeden gelişin bu vucutlarda cuting programlarıyla(p90x guzel bir ornektir) ve duzenli diyetle elde ediliyor. surf çü vücudu dedikleri şey işte.

arkadaşlar definasyona giricem ama benim sıkıntım su kanat kısmının fazla büyük oldugunu düşünüyorum kanat kaslarını inceltmenin bir yolu var mı ?

Parçalamak

Merhaba arkadaslar ben tam 13 aydır spor yapıyorum güzel ve kalıplı bır vücudum var ve 71 kıloyum. Ama artık vücudu parçalayıp sekıle sokmak ıstıyorum Sızce ne yapmılıyım yada parçalama programına gecmelımıyım

Arkadaslar az kilo cok tekrar demissiniz p90x demissiniz burasi bir paylasim formu herkesi bunlari biliyo kabuledemezsinizki az kilo cok tekrardan kastiniz ne 3x12.12.12 mi 10.10.10.10 mu kilolar sabitmi yoksa en dusuk kiloyla baslayip son sette maximum olmasada yine dusuk kiloyla bitirmekmi yoksa sabit kiloyla 4set yapmakmi kimse bunlara deginmeden az kilo cok tekrar kime gore neye gore.

tabiiki belli bir şeyler gerekiyor katılıyorum. ama ben hacimli durmayıpta oldukça şekilli gorunenn adamlar biliyorum. adama onden bakıyorsun butun hatlar belli senin tabirinle paramparça :D bir vucut. ama yandan bir bakıyorsun tahta gibi dumduz. 3 boyut dediğimiz olay yok. ama estetik mi goruntu estetik bence. hiç yoktan iyidir. işta bu faza hacimlenmeden gelişin bu vucutlarda cuting programlarıyla(p90x guzel bir ornektir) ve duzenli diyetle elde ediliyor. surf çü vücudu dedikleri şey işte.
Bazı kişilerinde genetik oluyor salonda rastlamak mümküm. 20 yaşında bir delikanlı geliyor fit kutle çok az ama paramparça sanki kasın üstünü kötü görünmesin diye incecik birseyle örtmüşler gibi. Parçalama olayınada pek takmamak lazım beslenme buradada antremandan daha önemli

Bende kesinlikle Cidade de Deus ya katılıyorum. Sırf onun yorumlarını desteklemek için kayıt açtım bu sitede. Kasların parçalanması, parça parça gözükmesi ve kasların belirgin olması tamamen yağ oranı ile alakalıdır. Kasın üzerindeki yağ kası gizler fakat bu yağ yakılınca kası gizliyecek bir örtü kalmadığı için kas açığa çıkar. Günde istediğin kadar hafif kilo ile istediğin kadar tekrar yap. Diet yapmadıkça kilo vermedikçe(yağ olarak) kaslar asla ortaya çıkmaz.

Back
Yukarı