Kas oranı

merhaba arkadaşlar fıtnessa başlıyalı 1 ay oldu kas kg düşüş oldu nedir bunun açıklaması kötü bir şeymı ?

Başladıgımda kas kg : 68.5
1 ay sonra : 64.8

Kardesim ölçüsel olarakta kayip yasamissindir. Programini bilmeden bisey diyemiyorum. tnakresss kardesim o kas kaybi degil yag kaybi vucudun sikilasmasidir bence oye tahmin ediyorum.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

şu şekilde yazıyım.

Başladıgımda :
kilo :98.3
yağ kg : 26.5
sıvı kg : 52.5
yağ dısı kg : 71.8
kas kg : 68.5
kemik ağırlıgı : 3.3

1 ay sonra :

kilo : 92.6
yağ kg : 24.7
sıvı kg : 49.7
yağ dısı kg : 67.9
kas kg : 67.9
kemik ağırlıgı : 3.1

buda fotograf :
eNDMoP.jpg

bu şekilde

Son düzenleme:
Ant programin neye yonelilk? Burda paylasirsan daha iyi bilgi verilir.

sabah kalkar kalkmaz ne yiyorsun? eğer hemen protein almazsan gece kasların yakımı olur sabah protein ile toparlaman lazım.

Programin sadece kardiyodan ibaretse kg ve olcu kaybetmen normal

Beslenme programın nedir bilmiyorum ama günde 1800 kalorinin altına kesinlikle düşmemelisin.
Forumda günlük alman gerekli olan karbo. Protein miktarları hakkında yazı var.

tapatalk ile cep telefonundan gönderilmiştir.

yeni başladıysan vücutta hamlık ve yağ&su oranından dolayı ilk aylarda kilo vermen normal..sonradan toplarsın kilo almaya başlarsın merak etme..cardio yapmana gerek yok kilo almak istiyorsan..

yeni başladıysan vücutta hamlık ve yağ&su oranından dolayı ilk aylarda kilo vermen normal..sonradan toplarsın kilo almaya başlarsın merak etme..cardio yapmana gerek yok kilo almak istiyorsan..
fotolara hiç bakmadın heralde 2 kiloyum kilo vermeye çalısıyorum :D

tamam kilo veriyorsan dengesiz beslenmeden hem yağ hem kas hemde su atıyorsun..kas oranı ölçümlerinde düşüş normal..kollarda belindede incelme fark edeceksin..

Back
Yukarı