Kas mı çalışayım ? Yağ mı yakayım?

16 yaşındayım.183 boyum var ve 71 kiloyum.kilom boyuma göre gayet normal olmasına rağmen.skinny fat görünüyorum.kaç kilosun diye soruyorlar 71 diyorum sallama en az 80 sin diyorlar.göbeğim ve kalçam var.ben bu kiloda yağ yakarsam 65 e filan düşersem çok zayıf gözükmezmiyim? ne yapmam gerek kaslarımı mı gelşitiriyim? yağlarımı mı yakayım?

Önemli olan boy/kilo oranı değil , yağ oranı. Jay Cutler da 174 boyunda 140 kilo. Salona gidiyormusun? Salona gidiyorsan 3 gün ağırlık , 2 gün kardio yapabilirsin. Sadece yağları yakarsan şimdi ortalıkta birşey kalmaz zaten 70 kiloymuşsun o yüzden en iyisi kardio ve ağırlık çalışman.

Eğer 5 gün yapamazsan ağırlık idmanlarının sonuna 20 dk kardio ekle.Tabi düzenli beslenme en önemlisi abur cubur , fast food vb. yememelisin.

Önemli olan boy/kilo oranı değil , yağ oranı. Jay Cutler da 174 boyunda 140 kilo. Salona gidiyormusun? Salona gidiyorsan 3 gün ağırlık , 2 gün kardio yapabilirsin. Sadece yağları yakarsan şimdi ortalıkta birşey kalmaz zaten 70 kiloymuşsun o yüzden en iyisi kardio ve ağırlık çalışman.

Eğer 5 gün yapamazsan ağırlık idmanlarının sonuna 20 dk kardio ekle.Tabi düzenli beslenme en önemlisi abur cubur , fast food vb. yememelisin.
salona gitmiyorum.evde insanty yapıyorum.4 ayda yaklaşık 8 kilo verdim.evde 40 kilo ağırlık setim var.haftada 4 gün ağırlık çalışıp peşinden 20 dk kardio yapsam olurmu? ayriyeten zaten abur cuburu filan bıraktım çoktan

Back
Yukarı