K
Kalkis
Guest
Oncelikle herkeze merhaba..
2 tane kafama takilan sorunum var bunlar hakkinda bana yardimci olursaniz sevinirim.
5-6 ay kadar bir sure once diyete baslamistim. 1.73 boy 78 kilo idim simdi 64 kiloyum kilo acisindan bir sikintim kalmadi..
Birinci sorum , kas kutlesini arttirmak icin creatine ve aminoasit kullanmami onerdiler.. Ben sadece creatine almak istiyorum bunun tek basina etkisini gorurmuyum ?
İkinci sorum ise ..
Vucut seklim biraz dengesiz bunu nasil duzeltebilirim seklinde bir soru.
(Kilo vermeden once veya sonra degismedi surekli boyleydi ) Gogus kisimlari normal biraz alta inerken inceliyor ve yan karın bolgelerine gelince yine kalinlasiyor vucut tipim. Yani kiz vucuduna benzetilebilir biraz :
yan karın bolgelerınde 2cm kdr bır kalınlık var sımdı ben burayı mı erıtmelıyım yoksa ınce olan kısmı mı kalınlastırmalıyım ? Erıtıceksem nasıl erıtebılırım ? Kalınlastırıcaksam nasıl yapıcam ..
Boyle kalsada cok sorun deıl ama olucaksa nıye olmasın.
Herkeze ıyı gunler ..
2 tane kafama takilan sorunum var bunlar hakkinda bana yardimci olursaniz sevinirim.
5-6 ay kadar bir sure once diyete baslamistim. 1.73 boy 78 kilo idim simdi 64 kiloyum kilo acisindan bir sikintim kalmadi..
Birinci sorum , kas kutlesini arttirmak icin creatine ve aminoasit kullanmami onerdiler.. Ben sadece creatine almak istiyorum bunun tek basina etkisini gorurmuyum ?
İkinci sorum ise ..
Vucut seklim biraz dengesiz bunu nasil duzeltebilirim seklinde bir soru.
(Kilo vermeden once veya sonra degismedi surekli boyleydi ) Gogus kisimlari normal biraz alta inerken inceliyor ve yan karın bolgelerine gelince yine kalinlasiyor vucut tipim. Yani kiz vucuduna benzetilebilir biraz :

Boyle kalsada cok sorun deıl ama olucaksa nıye olmasın.
Herkeze ıyı gunler ..