Oncelikle herkeze merhaba.. 2 tane kafama takilan sorunum var bunlar hakkinda bana yardimci olursaniz sevinirim. 5-6 ay kadar bir sure once diyete baslamistim. 1.73 boy 78 kilo idim simdi 64 kiloyum kilo acisindan bir sikintim kalmadi.. Birinci sorum , kas kutlesini arttirmak icin creatine ve aminoasit kullanmami onerdiler.. Ben sadece creatine almak istiyorum bunun tek basina etkisini gorurmuyum ? İkinci sorum ise .. Vucut seklim biraz dengesiz bunu nasil duzeltebilirim seklinde bir soru. (Kilo vermeden once veya sonra degismedi surekli boyleydi ) Gogus kisimlari normal biraz alta inerken inceliyor ve yan karın bolgelerine gelince yine kalinlasiyor vucut tipim. Yani kiz vucuduna benzetilebilir biraz : yan karın bolgelerınde 2cm kdr bır kalınlık var sımdı ben burayı mı erıtmelıyım yoksa ınce olan kısmı mı kalınlastırmalıyım ? Erıtıceksem nasıl erıtebılırım ? Kalınlastırıcaksam nasıl yapıcam .. Boyle kalsada cok sorun deıl ama olucaksa nıye olmasın. Herkeze ıyı gunler ..
Creatinle ilgili soruna cevap vermek isterim, Sadece creatin kullanmak pek işe yaramıyor. Ben bu şekilde bir süre kullandım, hiç işe yaramadı. Şuan whey protein + glutamine+ creatin kullanıyorum.
creatine tek başına kas kütlesini arttırmaya yaetmez ki! iyi bi enerji sağlarsın antremanlarda iyi bi performans çıkarırsın tabiki bu senin kas kütlesi attrımana yadımcı olur. fakat kas kütlesini daha iyi artımak istiyorsan creatine yanında whey protein kullan. biliyorsun kasların gelişimi için en önemlisi protein.ayrıca whey proteini kullandıktan sonra en az 2 ay ara ver. creatine i 6 hafta kullan 2 hafta ara ver.