Kas kaybetmekten korkmayın!

mrthr35

Üye
YouTube’da gördüğüm izlediğim en verimli videolardan birisiydi, çoğu bilgiyi ilk defa duydum diyebilirim bu video sayesinde, gerçekten çok faydalı bilgiler paylaşmış, definasyonda olduğum ve küçüldüğümü en çok hissettiğim bu dönemlerde birazda olsa içimi rahatlatıcı bilgiler yer alıyor, definyona girip küçülüp kas kaybedicem diye korkanlar özellikle baştan sona kadar izlesin,

kendisinin ağır ilaç alan birisi olduğu gerçeğini unutmamakta fayda vardır.Bu söyledikleri yanlıştır anlamı sonucu çıkarmaz.mutlaka tecrübelerini deneyimlerini paylaşıyordur ancak ilaç aldıktan sonra vücut zaten o formu bir şekilde ortaya çıkartıyor her koşulda.(Bu arada videoyu izlemedim doğal devam ettiğim sürece ilaçlı kişileri takip etmeme kararı almıştım uzun zaman önce.bu şekilde kendimi daha fazla geliştirdim)

kendisinin ağır ilaç alan birisi olduğu gerçeğini unutmamakta fayda vardır.Bu söyledikleri yanlıştır anlamı sonucu çıkarmaz.mutlaka tecrübelerini deneyimlerini paylaşıyordur ancak ilaç aldıktan sonra vücut zaten o formu bir şekilde ortaya çıkartıyor her koşulda.(Bu arada videoyu izlemedim doğal devam ettiğim sürece ilaçlı kişileri takip etmeme kararı almıştım uzun zaman önce.bu şekilde kendimi daha fazla geliştirdim)
Açıklamaları zaten hem doğal hem ilaçlı kişileri de kapsıyacak türden , belli oluyor zaten de ilaç konusunda da gördüğüm kadarıyla çok Profesyonel gibi eleman

Back
Yukarı