öncelikle herkese selamlar ve yardımlarınız için şimdiden teşekkürler . ben 4 ay önce bu spora başladım ondan öncede basketbol sporu ile ugrasıyordum bayagı şnav cektiriyorlardı ve orta göğüs kısmı dediğimiz göğüs kaslarım bayagı gelişkin ve sert bir hal aldı 2 sene şınav çektm kısacası. bu spora basladıgımda ise üst göğüs bölgesini kesfettm ve aslında üst göğüsüm bomboş oldugu zaman ne kadarda şekilsiz oldugunu anladm göğüslerimin .şimdi eşitlemeye calışıyorum üst göğüsle orta kısmı 4 aydır hiç normal bench press calısmadım hep üst göğüs calıstm faka hala eşitleyemedim üst göğüs bölgem hafif doldu zaten zor dolan bir kas ve büyük bir kas grubu oldugunu biliyorum fakat buna karsın orta göğüs kısmım beni rahatsız ediyor aslında o kadar büyük değiller normaller ama bnm istediğim sadece belirgin hatlar . ögrenmek istediğim şu az kilo cok tekrar ile kas kaybı oldugunu duydum acaba bench pressi bu şekilde uygulasam ve üst göğüslerimi daha sıkı calıssam üst hacim kazanım altın hacim kaybetmesi sonucunda eşitleyebilirmiyim yoksa yanlış bir düşüncemi ? teşekkürler...