Bu ne YA resmen palavralar yazılmış hepsi palavra
BU ESKİ Bİ KONU AMA ÇOK YANLIŞ YETKİLERDEN SİLİNMESİNİ RİCA EDİYORUM...
- Sigara bu sporda etki değildir bi ismi vardı bu sporun vücut ayn anda çalışmadığı için sigara etki etmez mesala futbol gibi değildir.
- İçkinin etkisi yoktur. araştırın düzenli içildiğinde biranın faydası vardır bu spora.
- Masturb. bu işle yakından uzaktan ilgisi yok bu kadarda olmaz insanları cinsellikten soğutuyorsunuz. bi insan ne kdara çok yapıyosa bu sğor için o kadar iyidir. çok yapanın test. yüksektir
- Uyku 8 saat falan demişsin hacim döneminde bir kişinin 8 saatten daha iz uyuması gerekir böylece daha çok uyanık aklıcak daha çok acıkacak daha çok beslenecek.
inanmıyorum ya bu forum bu hallere düşecek bi forum değildi
- Sigara bu sporda etki değildir bi ismi vardı bu sporun vücut ayn anda çalışmadığı için sigara etki etmez mesala futbol gibi değildir.
- İçkinin etkisi yoktur. araştırın düzenli içildiğinde biranın faydası vardır bu spora.
- Masturb. bu işle yakından uzaktan ilgisi yok bu kadarda olmaz insanları cinsellikten soğutuyorsunuz. bi insan ne kdara çok yapıyosa bu sğor için o kadar iyidir. çok yapanın test. yüksektir
- Uyku 8 saat falan demişsin hacim döneminde bir kişinin 8 saatten daha iz uyuması gerekir böylece daha çok uyanık aklıcak daha çok acıkacak daha çok beslenecek.
vay be demek bunları bırakınca coleman gibi çıkacaz ortaya.. bende bu olumsuz sayılan seylerın hepsi var snthol.mudur onun dışında tabibu kadarda karamsarlığa ne gerek var gayet iyi geliştim valla bunlarla cola biraz yağlandırıyor düzenli ve çok tüketince sigarada merdiven çıkarken koşarken falan kesiyor biraz onun dışında bi zarar görmüyorum benim tecrübemide yazım dedim...demekki bıraksak bunları uçacağız
![]()
tabi para ve sağlık konusunda haklısın canım denılebilecek en ufak birşey yok aksini ıspatlayan. bende tavsiye vermiyorum zaten içmemeye çalısıyrm bırakamadım bitürlü sadece tüm yazıları okuyunca sanki bunları yapıyorsan body i unut imajı olusmuş sadece o açıdan bakınca çok karamsar tablo,,, içmemeyi isterdim ve mutlaka zararlarını çekeceğizde , body ye zarar da olsa öyle bu sporu öldürecek seyler değil bunlar.. iradesi yeten bıraksın ama başlardaki yazılardaki kadarda seri katiller değil bunlar(bence)...karamsarlıkla ilgilisi yok aslında
sigara nın vg için ne kadar zararlı oldugunu anlatmaya gerek yok
gelişip gelişememek mesele değil zaten
günde 1,5 - 2 paket içipte çok iyi kas kütlesi kazananlar kişilere de şahit oldum
Zararlarını şimdi olmasa bile 40 lı yaşlara dogru kesinlikle görüyorsun.
Gün de 1 paket sigara içen birisini düşünelim
1 pakette sigarada ortalama 4 ytl dir sanırım
Haftada 28 ytl yapar ayda 112 ytl gelir
Artık yılda ne yapar onu siz hesaplayın
Bodrumda 2 haftalık lüks bi tatile filan denk geliyor Sigara içen bir insanın yıllık masrafı
Sigara içen, aynı zamanda
BB sporunu yapan birisi 1 yıl boyunca sigaraya vereceği parayı biriktirip 1 yıl sonra dünyanın supplementi alır![]()
.
2.kola vb. ürünler karbondioksit ve kahve vb. ürünler de kafein içerir ki; bu iki madde; protein sentezini yani vücudun proteini işlemesini yavaşlattırır, hatta nerdeyse bitiribelir, böylece; protein ağız yoluyla girer, rektum yoluyla çıkar!
Typical Daily Diet
Total daily food intake during the first week:
3 lb chicken (skinless, boneless breasts)
2 protein shakes (Specialized Protein For Gainers)
1 cup oatmeal
1 lb yams
2 bags of premixed salad greens (dry)
12 oz frozen green beans
Crystal Lite or Diet Coke(unlimited)
pre-contest diet #3
Level: NPC Amateur
Competition: NPC Nationals
Start Time: 18 weeks out
Goal: 3-3.5% bodyfat
Off-Season Weight: 220
Competition Weight: 195
ben sunu belirtmek istiyorum kı kahve bizim için bir nimet neden? denecek olursa ben orjınal kitap okudum doping adında sert 1-2 bardak kahvenin antrenmanda sadce bb degl %17 oranında bir performans artısı yaptıgını yazıoyor yazarı aklımda olmasada bi prof nerede okudugumu hatırlamasamda kolanın ıcındeki karbondioksıtın protein sentezini yavaslattıgını okumustum ama abartılacak kadar deglhttp://www.animalpak.com/html/article_details.cfm?ID=53§ion=training
Bu şimdi;
Amator musabık adam diyeti ve sınırsız kola içeriyor diet olarak
Ayrıca supplement olarak millet Kafein haplarıda satıyor ayrıca forumda diğer konularda cogu kişi antreman oncesi koyu bir kahve içtiğini belirtmiş
Bende antreman oncesi zift gibi kahve içerim ki uyanayım yorgunlugum gitsin fln...
Hangisi dogru neye inanıcaz ?
Tek bişey söylüyorum eğer bu sporu yapıyorsan sigaran, alkolün vb kötü alışkanlıkların.Olmayacak bahane yok bukadar basit arkadaşımtabi para ve sağlık konusunda haklısın canım denılebilecek en ufak birşey yok aksini ıspatlayan. bende tavsiye vermiyorum zaten içmemeye çalısıyrm bırakamadım bitürlü sadece tüm yazıları okuyunca sanki bunları yapıyorsan body i unut imajı olusmuş sadece o açıdan bakınca çok karamsar tablo,,, içmemeyi isterdim ve mutlaka zararlarını çekeceğizde , body ye zarar da olsa öyle bu sporu öldürecek seyler değil bunlar.. iradesi yeten bıraksın ama başlardaki yazılardaki kadarda seri katiller değil bunlar(bence)...