Kas kütlesini koruyarak kardiyo yapmak ...

arkadaslar merhaba
bazı sebeplerden dolayı spor salonuna gıtmeyı bıraktım ve 2 haftadır spor yapamıyorum.
gobek bolgesınde bıraz yaglanma var kardiyo yapmayı planlıyorum .
evde 2 adet dambıl ve barfiks demirim var .
haftada 3 gün kardiyo ve karın antrenmanı yapmayı dusunuyorum.
Mevcut kas kütlesini korumak için evde sınav barfiks ve dambıllarlada bır antrenman programı hazırlıycam .
sizce ciddi bir kas kaybı olurmu 3-4 ay içinde.
sımdıden tesekkurler yorumlar ıcın

p90x e baslaya bilirsin aslında dambıl ve barfiks demirinde varmış düzenli bir beslenme oturtursan kas kütleni korumuş ve artırmış da olursun yağlardan da kurtulursun

p90x e baslaya bilirsin aslında dambıl ve barfiks demirinde varmış düzenli bir beslenme oturtursan kas kütleni korumuş ve artırmış da olursun yağlardan da kurtulursun
dambıllar 10 kglık yani bana hafif geliyo 15 20 tekrar cok rahat yapıyorum . bunlarla hacim kazanmam bana imkansız gibi geliyo.amacım sadece kas kutlemı koruyarak yagları yakmak.[DOUBLEPOST=1391420804][/DOUBLEPOST]
S- Kilo vermek için cardio yapıyorum.Bunun yanında ağırlık ta çalışsam kilo vermem durur mu?
C-Cardio yapıyorsanız yapacağınız ağırlık antreman şiddetiniz düşük olmalı hem kas kaybı az olur hemde cardioya katkı sağlar

sorumun cevabı buydu galiba yani evde calısıp aynı zamanda kardiyo yaparsam kas kaybım olmaz salona gıtmeme gerek yok galiba cunku antrenman siddeti dusuk evdede yapılabilir ?

Son düzenleme:
Back
Yukarı