Kas Küçülmesi.

Arkadaşlar hastalandım,Dün bicepslerimi sıktığımda bugünkünden daha çokdu.Bugün sıktım,dünkünden daha az görünüyordu.

Şimdi bu Kas Kayıbımı yoksa Hastalık yüzündenmi öyle?

Eğer hastalık yüzünden ise,Hastalığım geçince geri düzelirmi?

daha baslayalı 15 gün olmus 15 günde ne kas kazandınki kaybediceksin:)
dün ağırlık calıstıysan ondan olabilir yada gözüne öyle görünmüstür için rahat olsun 1 günde kas küçülmez;)

daha baslayalı 15 gün olmus 15 günde ne kas kazandınki kaybediceksin:)
dün ağırlık calıstıysan ondan olabilir yada gözüne öyle görünmüstür için rahat olsun 1 günde kas küçülmez;)

:)ben günde sabah öğle akşam spor yaptığım için 1 haftada 1 cm kadar uzama oldu bicepslerimde.

Ama artık günde bir kere yapıyorum.

:):p

suraking2 yaşın çok küçük seni tekrar uyarmak istiyorum sadece vücut agırlıgı ile yapılan hareketleri yap.Aksi takdirde 2-3 yıl sonra foruma gelip "nasıl boy uzatırım" diye konu acıcaksın.

Hani derler ya benzin solmus' kenidni gucsuz hissedersin.E o zaman iste bicepsini sikacak gucun olmaz :)

et yiyen ebola vs hastası olmadıysan kasların öle küçülürmü?ilk kez duydum
öyle bi hastalığın varsa zaten bu mesajımı okuyamamıştırsın demek.

Forumda takip ediyorum seni,detaylı bir biçimde forumu okumanı tavsiye ediyorum.Yaşın daha çok küçük,azimlisin de bu sporla ilgili ama öğrenmen gereken çok şey var.Bunun için de bu forum tam bir bilgi hazinesi.

Forumda takip ediyorum seni,detaylı bir biçimde forumu okumanı tavsiye ediyorum.Yaşın daha çok küçük,azimlisin de bu sporla ilgili ama öğrenmen gereken çok şey var.Bunun için de bu forum tam bir bilgi hazinesi.

Forumda okumam gereken birçok şeyi okudum,öbürlerinide okuyacağım.Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.

Bu arada Takipçimin olması hoşuma gitti:)

Forumda okumam gereken birçok şeyi okudum,öbürlerinide okuyacağım.Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.

Bu arada Takipçimin olması hoşuma gitti:)

Forumu yeterli kadar okusaydın böyle bir konu açmazdın.

Mesaj sayısı arttırma çabaları devam surakings2.Yarın öbür gün 'yere baktığımda daha uzak görünüyordu şimdi daha yakın sanki , boyum mu kısaldı?' diye konu açarsan şaşırmam.

Back
Yukarı