Kas gelişimi.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan akkor
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

akkor

Üye
Merhaba Arkadaşlar.

Konuyu yanlış yere açmışım yeni başlayanlar bölümüne aktarabilirsiniz.Kusura bakmayın.

33 yaşındayım ve yağlanmaya başlayınca spor yapmaya karar verdim.Yaklaşık 2 ay oldu başlayalı.77,8 kg ile başladım 2 aylı sürede 75 kg oldum.Bir takviye falan kullanmıyorum.
İlk başlarda sadece yürüyordum , şimdi 10 dakika yürüyüp arkasından 30 dakika bisiklet sürüyorum. Bacaklarımı iyi geliştirdiğini düşünüyorum.
Fakat Benim sorunum üst bölgede.Hiç ağırlık kaldıramıyorum nedense. Nasıl bir program uygulamam gerekli.
Yardımcı olur musunuz?

Eklentiler

• IMG_2340.JPG
    IMG_2340.JPG
    73 KB · Görüntüleme: 430
Agirlik kaldirmaniyorum derken? İlk başlarda hafif agirliklar ile çalışacaksın,yavaş yavaş arttırman lazım .
Bazı hareketlerden örnek ver kaç kilo ile yapıyorsun?

Потому что я черкес

Değerli üyemiz;
Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;
- Daha önce benzer bir konu açılmıştır.
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.
Link :

Arama Kelimeleri :

Yukarıdaki arama kelimelerini ya da aklınızdaki konuyu arama bölümündeki "sadece başlıklarda ara" sekmesini tıklayarak aratınız. Çıkan arama sonuçlarından sorunuza en uygun bulduğunuz başlığı inceleyiniz.Aradığınız cevabı bulamadığınızı düşünüyorsanız dahi sorunuzu o başlıkta sorunuz.Çok özel bir durum olmadıkça yeni başlık açmayınız.Aksi takdirde başlık kirliliğine neden olursunuz.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı