Kas gelişimi için iki tane sorum var :D

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Lionss
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Lionss

Üye
Öncelikle hepinize merhaba :D merak ettigim iki konu var birisi besleenme ötekiside antrenman şimdi ben hacim kazanmak için tüm vucut antrenman sisteminimi uygulamalıyım yoksa her gün ayrı bölgemi bide şu var

Şimdi ben günlük 2500 kalori alıcam ve bunun 1900 ünü bazal metobolizmam yakıcak geriye 600 kalori kalıyor bunun 400 ünüde günlük faliyetlerde yaksam geriye 200 kalori kalır buda 1 ayda neredeyse 1 kilo yapar bu aldıgım 1 kilo kas mı olur bi yerde okumuştum normal bi sporcu haftada 150 200 gram kas kütlesi kazana bilirmiş buda aylık 600 ile 800 gram arası bişey yapıyor şimdi ben ayda kaç gram kas alırım bu tahmini degil konuyu kaptamamanızı arz ederim :D bilimsel bi kaynak varmı merak ettim

Adam 1 ayda arnold olmak istiyorum diye konu açsa mesaj atarsınız ben düzgün bi konu hakkında soru soruyorum cevap yok harbiden bi yardım etseniz

ben kendi üzerimden anlatayım 5 haftada kas kütlesi olarak 1 kg'a yakın kas almıştım ve %2 oranında yağ azaltmıştım.
bende bazal met. 1800lerde ve günlük 2000 kalori alıyordum. Fakat ben gün içerisinde pek aktif değildim evde oturup ders çalışma ve dersaneye gdip orada ders çalışma aktivitesini saymazsak

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Link : En Çok Sorulan Sorular ve Cevapları - BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu

BodyForumTR Kullanım Kılavuzu - BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı